Få All Stars Kvindelandsholdet til din klub

OL, VM og EM. Det danske kvindelandshold har gennem tiden deltaget i det hele.
Nu er der mulighed for at spille opvisningskamp mod de store stjerner, der førhen har repræsenteret Kvindelandsholdet på banen.
Det kunne fx være i forbindelse med et klubjubilæum eller lignende arrangement i din klub.

På All Stars Kvindelandsholdet finder du velkendte navne som Merete Pedersen, Anne Dot Eggers og Katrine Pedersen for blot at nævne nogle få. 

Holdet udtages af en bruttotrup på ca. 40 spillere, så startopstillingen vil variere fra gang til gang. Alle spillere har spillet på A-landsholdet, men nogle spillere vil selvfølgelig have flere landskampe i støvlerne end andre. DBU kan dog ikke på forhånd garantere, hvilke spiller der møder op.

Det er derfor også væsentligt, at der i markedsføringen af kampen ikke lægges vægt på en specifik spiller, men holdet som helhed. Ofte vil der kunne findes spillere fra lokalområdet, der kan bruges i forhold til presse og generel historiefortælling op til kampen.

Praktisk info:

  • Klubben stiller selv med et kvindehold til at spille kampen – gerne fra flere klubber og i alle aldre.
  • Klubben sørger for omklædningsrum samt forplejning før, under og efter kampen efter aftale.
  • Kampen varer 2x35 minutter.

Det koster normalt 15.000 kr. at få besøg af DBU's All Stars Kvindelandshold eller DBU's Old-Boys landshold. Beløbet dækker udgifter i forbindelse med holdet. Beløbet dækker dele af DBU's udgifter ifm. kampene. 

I 2022 kan tilbyde kampe med All Star Kvindelandsholdet til en helt særlig introduktionspris på 7.000 kroner.

Ansøgninger om opvisningskampe med All Stars Kvindelandsholdet bedes indsendt senest 31. oktober året inden den pågældende opvisningskamp ønsket spillet. 
Kampe mod landsholdet spilles i udgangspunktet på klubbens eget stadion såfremt dette findes egnet. Ansøgere til kampe med All Stars Kvindelandsholdet udvælges typisk for klubber som i det pågældende år kan fejre større klubjubilæer, f.eks. 50, 75 eller 100 års klubjubilæum, men med åbenhed for kampe i andre anledninger.  

Landsholdet spiller typisk 3-5 kampe om året fra maj til september. Kampene afvikles i udgangspunktet fredag aften men med mulighed for dialog, hvis klubben har et specifikt ønske.

Har du og din klub interesse i en kamp med All Stars Kvindelandsholdet bedes i sende en skriftlige ansøgninger på mail til Nick Madsen på nick@dbu.dk og mailen bedes indeholde:

Klubinformation og kontaktperson, begrundelse for ansøgningen (eks. klubjubilæum), eventuelle specifikt ønske til kampdato(er), information om spillested inkl. billeder af bane, omklædningsrum og klublokaler, samt gerne lidt om klubbens forventninger til arrangementet.

For yderligere informationer eller spørgsmål til kampe med af All Stars Kvindelandsholdet kan I kontakte Nick Madsen på nick@dbu.dk