HOVEDPARTNERE

Forenet Kredit

Forenet Kredit er foreningen for kunder og låntagere i Nykredit og Totalkredit. Foreningens primære formål er at sikre en økonomisk og socialt bæredygtig realkredit i hele Danmark. Hos os bestemmer medlemmerne, og vi deler overskuddet.

Forenet Kredit og DBU er to af landets største foreninger. Og vi har begge ambitioner om at være til gavn for vores medlemmer i hele Danmark. Igennem et partnerskab, der baserer sig på landshold, bredde og ligestilling, vil vi sammen understøtte og udvikle dansk fodbold og foreningsliv.

Partnerskabet mellem Forenet Kredit og DBU er det første af slagsen, der støtter både landshold og breddefodbold – og hvor der er lige meget i støtte til kvindelandsholdet og herrelandsholdet. Det er vi meget stolte af.

Solidaritet er nemlig et vigtigt ord for os. Dansk realkredit har en helt særlig foreningstanke, hvor alle bliver behandlet lige. Og i Forenet Kredit har vi en mærkesag om, at vi støtter op om hele Danmark. Det vil sige Danmark fra kyst til kyst, ung og gammel. De værdier har vi med i partnerskabet med DBU.

Læs mere på: https://forenetkredit.dk/

Hummel

Sammen vil DBU og hummel samle danskerne under fodbold fanerne med fornyet kampgejst.

Det danske sportsbrand hummel, der har rødder dateret tilbage til 1923, var den første tøjsponsor af landsholdet, hvor de ikoniske vinkler og trøjedesign var en fast del af holdet i perioden fra 1979-2004.

Med referencer til de glade 80’ere, verdens mest trofaste fans og et uforglemmeligt Europamesterskab i 1992, har hummel og DBU genoptaget samarbejdet med den fælles mission om at bakke landsholdet op og samle danskerne under de røde og hvide faner, så der kan skrives ny dansk fodboldhistorie.

Samarbejde mellem DBU og hummel spænder over alle 15 danske fodboldlandshold. Det giver spændende muligheder for at komme i tæt kontakt med spillerne og de danske fans, og dermed tage den danske fodboldnation til et nyt niveau. Det danske fodboldlandshold og hummel har en lang og stolt historie bag sig, og målet er på ny at motivere den fælles kampgejst hos de danske fans.

Læs mere på www.hummel.net

Atea

It-virksomheden Atea har indgået en fireårig aftale som officiel partner for Danmarks bedste fodboldkvinder. Aftalen træder i kraft fra den 1. september 2019.

”Det danske kvindelandshold i fodbold er på en meget spændende rejse mod toppen af europæisk fodbold. I Atea tror vi på den rejse og ønsker at understøtte den med vores sponsorat. Sammen med vores offentlige og private kunder vil vi bygge Danmark med it, og her gælder præcis de samme regler som i fodbold; vi når kun toppen og bliver der, hvis vi har de bedste talenter inden for informationsteknologi,” siger Kathrine Forsberg, administrerende direktør i Atea.

Læs mere på www.atea.dk

Oddset

Danske Spil er som hele Danmarks spiludbyder en naturlig samarbejdspartner med DBU, og derfor ligger det også lige til det berømte højreben, at Oddset er hovedsponsor for Kvindelandsholdet.

Oddset er enormt aktiv omkring Kvindelandsholdets aktiviteter, men også når de rød/hvide spillere i dagligdagen kæmper om pladserne på et af verdens bedste landshold. Kvindefodbold er heldigvis - og fortjent - på vej frem, og den hype og energi ønsker Oddset at bidrage til.

Kvindelandsholdet er en naturlig deltager ved diverse slutrunder, og de har en underholdende og seværdig spillestil. Oddset ønsker - som Kvindelandsholdet - også at skabe en underholdende ramme om sine produkter. Derfor er det en god idé at holde øje med spiludbyderens sociale medier, hvor de på dedikerede sider til netop kvindefodbolden tilbyder dig konkurrencer, skæve vinkler og muligheden for at lære mere, når det handler om hele Danmarks Kvindelandshold.

ATEA
Oddset
Atea (1)
Hummel