Stryger Damsgaard

Åbne træninger i Danmark vil fremgå af programmet herunder, når programmet er fastlagt. (Eventuelle øvrige træninger er af hensyn til de sportslige forberedelser lukket for pressen og offentligheden.) Det er gratis at overvære landsholdets træninger. Du kan se landsholdets mulige spilledatoer hér.

Ændringer og aflysninger af planlagte træninger
Træningssituationen, skader hos spillerne, vejret og banens beskaffenhed kan betyde, at landstræner Kasper Hjulmand ændrer eller helt aflyser de planlagte træninger med kort varsel. Vi opdaterer alle ændringer til offentligt tilgængelige træninger her på siderne døgnet rundt. Vi beklager de gener, der måtte være i forbindelse med ændrede eller aflyste træninger.

Dag Tid Sted

9. november 2021

10. november 2021

11:10

11:10

Nordre Strandvej 11, 3000 Helsingør

Nordre Strandvej 11, 3000 Helsingør

Bemærk venligst, at der ikke desværre ikke vil være mulighed for at få autografer fra spillerne, da de hurtigst muligt efter træningen skal tilbage på hotellet på grund af det kolde vejr.

Der vil blive taget et stort fællesbillede med holdet og tilskuerne til træningen, som efterfølgende vil blive delt på Herrelandsholdets sociale medier.


Varighed
Vi kan ikke på forhånd oplyse om varigheden af de enkelte træninger. Træningen første dag, truppen er samlet, er typisk kortere end de øvrige træninger, for den primært består i restitution efter spillernes klubkampe.

Spillere
De enkelte spilleres deltagelse i træningerne vurderes i forhold til eventuel restitution eller skadessituation. Hvis spillere ikke deltager i en træning - eller kun i dele af en træning - besluttes det typisk kort inden træningen, og oplyses derfor ikke her på siderne.

Autografer
På grund af corona er det desværre ikke muligt for spillerne, at skrive autografer på medbragte billeder, trøjer eller lignende. Dog vil spillerne have lidt billeder selv, som de kan dele ud til fans.

Pas på skæve skud
Selv en landsholdsspiller kan sparke ved siden af. Eller sende en skæv aflevering af sted. Derfor er det specielt vigtigt af hensyn til de børn, der overværer træningerne, at de opholder sig udenfor hegnet.