Eriksen Træning


Alle træninger i forbindelse med den kommende samling med kampe mod Israel, Moldova og Østrig i marts 2021 er lukkede for offentligheden som følge af Corona-situationen.

Åbne træninger i Danmark vil fremgå af programmet herunder, når programmet er fastlagt. (Eventuelle øvrige træninger er af hensyn til de sportslige forberedelser lukket for pressen og offentligheden.) Det er gratis at overvære landsholdets træninger. Du kan se landsholdets mulige spilledatoer hér.

Ændringer og aflysninger af planlagte træninger
Træningssituationen, skader hos spillerne, vejret og banens beskaffenhed kan betyde, at landstræner Kasper Hjulmand ændrer eller helt aflyser de planlagte træninger med kort varsel. Vi opdaterer alle ændringer til offentligt tilgængelige træninger her på siderne døgnet rundt. Vi beklager de gener, der måtte være i forbindelse med ændrede eller aflyste træninger.

Dag Tid Sted
TBA TBA TBA

Bemærk venligst, at der ikke vil være adgang til selve baneområdet, der er indhegnet.


Varighed
Vi kan ikke på forhånd oplyse om varigheden af de enkelte træninger. Træningen første dag, truppen er samlet, er typisk kortere end de øvrige træninger, for den primært består i restitution efter spillernes klubkampe.


Spillere
De enkelte spilleres deltagelse i træningerne vurderes i forhold til eventuel restitution eller skadessituation. Hvis spillere ikke deltager i en træning - eller kun i dele af en træning - besluttes det typisk kort inden træningen, og oplyses derfor ikke her på siderne.


Autografer
Landsholdsspillerne plejer at være flinke til at skrive autografer. Regn og koldt vejr kan imidlertid betyde, at det er vigtigt, at spillerne kommer hurtigt i gang med træningen, og kommer hurtigt tilbage til hotellet igen efter træningen.

Hvis du gerne vil have en autograf eller to fra nogle af spillerne, kan du forsøge at sikre dig autograferne ved at kontakte spillerne, når de er på vej fra træningen. Men altid udenfor gelænderet, der omkranser banen.

Af hensyn til spillernes samlede program under en træningslejr - behandling, møder, spisning og hvile - samt hotellets øvrige gæster, kan vi derimod ikke tilbyde dig at få autografer fra spillerne på spillernes hotel.


Pas på skæve skud
Selv en landsholdsspiller kan sparke ved siden af. Eller sende en skæv aflevering af sted. Derfor er det specielt vigtigt af hensyn til de børn, der overværer træningerne, at de opholder sig udenfor hegnet.