Gaveindsamlinger

Kunstgræsbane i LGF

Lemvig Gymnastikforening ønsker at indsamle penge til en kunstgræsbane, som både LGF's egne medlemmer, men også lokalområdet kan benytte sig af. Lemvig Kommune har bevilget 2,5 mio. kr. til banen, og vi skal derfor selv finde de resterende blandt andet gennem denne indsamling. En kunstgræsbane i LGF vil gøre, at vores medlemmer kan træne fodbold året rundt eller blot forlænge sommer-sæsonen, når græsplænerne ikke kan bruges grundet for meget vand. Såfremt vi ikke opnår de tilstrækkelige midler til realiseringen af kunstgræsbanen, vil pengene blive brugt på renovering af LGF-Huset, som også er til gavn for vores medlemmer.

Lemvig GF

fundraisingItem.Club.Name logo
Indsamlingsperiode:
-
Jeg giver hermed samtykke til, at mit navn og donation må offentliggøres ved opslag i klub og/eller på klubbens hjemmeside/sociale medier.

Jeg giver hermed samtykke til, at firmanavn og donation må offentliggøres ved opslag i klub og/eller på klubbens hjemmeside/sociale medier.
DBU indberetter virksomheders gaver til SKAT via det opgivne CVR-nummer, så virksomheden sikres skattefradrag for den. Såfremt du ikke ønsker dette, bedes du skrive til DBU via: gaveindsamling@dbu.dk