Gaveindsamlinger

Inventar til Foreningshuset MO.VE

Nykøbing FC er godt i gang med at opføre det nye foreningshus, MO.VE (Motion Vesterskoven). Drømmen blev skabt helt tilbage til fusionen mellem B.1901 og B.1921 Guldborgsund Kommune har støttet med tilskud til etablering af kunstgræsbaner i 2015, og i løbet af foråret bliver et meget stort bevægelseslandskab indviet – bevægelseslandskab er støttet af Lokale -og Anlægsfonden, og bliver for alle og en hver, der har lyst til at ”lege” lidt, eller bare bevæge sig og blive lidt sundere. Finansieringen af foreningshuset er realiseret sammen med Nykøbing FC, en del lokale fonde, samt nogle store bevillinger fra Den A.P. Møllerske Støttefond og Realdania. Foreningshuset MO.VE vil ikke kun komme til at huse Nykøbing FC, men også Guldborgsundløberne, B.1989, NFC Fitness, Svømmeklubben Syd og forhåbentlig Nykøbing F. Petanque klub. For at vi kan sikre, at vi også har penge nok til at indkøbe noget nyt og flot inventar til omklædningsrum, lamper, kontorinventar, fitnessudstyr, borde og stole til kantineområdet, loungemøbler til hyggekrogene, samt udendørsmøbler til de fine overdækkede terrasser, håber vi, at du som privatperson eller firmaejer har lyst til at støtte os med et beløb, så vi kan komme helt i mål. Da indsamlingen foregår via DBU, vil du som firmaejer kunne trække det donerede beløb fra i Skat og som privatperson kan du få fradrag for op til kr. 17.200,00 i 2022. Donationerne vil blive indsat på en spærret konto i DBU, hvor pengene kun kan hæves ifm. indkøb af ovennævnte inventar. Har du spørgsmål til indsamlingen, er du velkommen til at kontakte formand René Fjeldsøe Sørensen på 40 32 38 57, eller rfs@nykobingfc.dk Læs mere om reglerne for fradrag ifm. din gavedonation på Skats hjemmeside (find evt. link under "Sådan opretter din klub en gaveindsamling" i menuen til venstre)

Nykøbing FC

fundraisingItem.Club.Name logo
Indsamlingsperiode:
-
Jeg giver hermed samtykke til, at mit navn og donation må offentliggøres ved opslag i klub og/eller på klubbens hjemmeside/sociale medier.

Jeg giver hermed samtykke til, at firmanavn og donation må offentliggøres ved opslag i klub og/eller på klubbens hjemmeside/sociale medier.
DBU indberetter virksomheders gaver til SKAT via det opgivne CVR-nummer, så virksomheden sikres skattefradrag for den. Såfremt du ikke ønsker dette, bedes du skrive til DBU via: gaveindsamling@dbu.dk