Gaveindsamlinger

Støt en ny kunstgræsbane på Lyseng

IF Lyseng Fodbold samler ind til at anlægge en ny kunstgræsbane med tilhørende opvarmningsarealer og forbedrede tilskuerforhold til træning og kampe. Etableringen af en oplyst kunstgræsbane på den nuværende opvisningsbane skal øge kapaciteten til træning og kampe året rundt i Jyllands p.t. største fodboldklub og samtidig styrke klublivet for medlemmer og gæster på banearealerne nærmest ved klubhuset. Indsamlingen er første etape af en aktuel helhedsplan for hele anlægget, hvor IF Lyseng Fodbold i Etape 1 sigter efter at oprette ny kunstgræsbane inkl. opvarmningsområde og 'skillsområde' samt en mindre tribune og terrasse. Etape 2 af projektet er en udvidelse og overbygning af det eksisterende klubhus med opholdsarealer, nye omklædningsrum, behandlingsrum, styrketræningsrum, materialedepot m.m. Såfremt vi mod forventning ikke når helt i mål med etableringen af en ny kunstgræsbane, vil pengene på anden vis indgå i facilitetsudviklingen i og omkring IF Lyseng.

IF Lyseng

fundraisingItem.Club.Name logo
Indsamlingsperiode:
-
Jeg giver hermed samtykke til, at mit navn og donation må offentliggøres ved opslag i klub og/eller på klubbens hjemmeside/sociale medier.

Jeg giver hermed samtykke til, at firmanavn og donation må offentliggøres ved opslag i klub og/eller på klubbens hjemmeside/sociale medier.
DBU indberetter virksomheders gaver til SKAT via det opgivne CVR-nummer, så virksomheden sikres skattefradrag for den. Såfremt du ikke ønsker dette, bedes du skrive til DBU via: gaveindsamling@dbu.dk