Gaveindsamlinger

Det Blå Frirum

Skibsby Højene Idrætsforening ønsker en gaveindsamling til støtte til etableringen af Det Blå Frirum. Det Blå Frirum indeholder følgende elementer: - Kunstgræs fodboldbaner til foreningens afdelinger, primært fodboldafdelingen, med fokus på særligt ungdomstræning. - Padeltennis - Multiareal i kunstgræs med sand som infill således denne kan benyttes med gummisko, med optegning til bl.a. håndbold og floorball. - 4 x 100 meter løbebane - Højdespring - Petanquebane - Længdespring - Spydkast Derudover er der et central restitutionsareal til at knytte området sammen, med fokus på fællesskab og samvær. Arealet skal benyttes af lokal skole, af idrætsforeningen, af svage borgere, af ældre borgere og af børnehaver. Målet har været at skabe rammerne for det moderne forsamlingshus med motion, samvær og fælleskab i fokus. Såfremt projektet mod forventning IKKE gennemføres, så vil gavebidragene gå til indkøb af nye bolde og redskaber til klubben.

Skibsby-Højene IF

fundraisingItem.Club.Name logo
Indsamlingsperiode:
-
Jeg giver hermed samtykke til, at mit navn og donation må offentliggøres ved opslag i klub og/eller på klubbens hjemmeside/sociale medier.

Jeg giver hermed samtykke til, at firmanavn og donation må offentliggøres ved opslag i klub og/eller på klubbens hjemmeside/sociale medier.
DBU indberetter virksomheders gaver til SKAT via det opgivne CVR-nummer, så virksomheden sikres skattefradrag for den. Såfremt du ikke ønsker dette, bedes du skrive til DBU via: gaveindsamling@dbu.dk