Materialer

Nedenfor finder du det skriftlige materiale for Pigeraketten i 2021.

God fornøjelse!

Materialer til brug FØR Pigeraketten

 
Hvad? Beskrivelse
Tre trin til rekruttering Guide til nøglepersonen. Her kan læses om de opgaver, der ligger før, under og efter Pigeraketten.
Video af øvelser Video af alle øvelser på Pigeraketten. Sendes til frivillige hjælpere forud or afviklingen. 
Oversigt over materialer og redskaber Oversigt over alle materialer, der anvendes på Pigeraketten.
Plakat Pigeraketten Plakaten hænges op relevante steder, for at synliggøre jeres afvikling af Pigeraketten. 
Invitation til Pigeraketten-postkort - til udprintning Postkortene kan uddeles til piger, der er potentielle Pigeraket-deltagere. Det kan være på skoler, SFO'er, i hallen, i Brugsen e.l.
Invitation til Pigeraketten-postkort - digitalt Postkortet kan sendes digitalt til nuværende og potentielle medlemmer. Derudover kan det sendes til børnehaver, SFO'er og skoler med henblik på at dele det på AULA eller lignende. 
Labels til postkort PDF-skabelon, hvor du kan skrive info om jeres Pigeraket-afvikling, printe på labels og sætte på postkortene, så du slipper for at skrive i hånden. Passer til Avery l7163.
Sponsorbrev Sponsorbrevet kan sendes/afleveres til potentielle sponsorer  for at undersøge muligheden for sponsorering af fx frugt eller erindringsgaver til de deltagende piger. 
Facebook 1, Facebook 2, Instagram 1, Instagram 2, digitalt klistermærke 1, digitalt klistermærke 2 Grafik til sociale medier og hjemmesider.
Pressemeddelelse Pressemeddelelse, der kan sendes til lokale aviser/medier forud for Pigeraketten, for at gøre opmærksom på, at Pigeraketten lander i jeres klub. Husk at tilrette med klubbens informationer.
Billede 1, billede 2, billede 3, billede 4, billede 5 Billeder der kan sendes til lokale aviser/medier sammen med pressemeddelelsen.
Jubilæumslogo, pige + jubilæumslogo Filer til tøjtryk. Kan bruges, hvis I selv ønsker at lave t-shirts med Pigeraketten-logo til deltagere eller hjælpere. 

Materialer til brug UNDER Pigeraketten

 
Hvad? Beskrivelse
Din guide som hjælper

En udførlig guide til hjælperne, hvor man kan læse om Pigerakttens opbygning og indhold samt beskrivelser af de forskellige planeter(stationer). Send den gerne til hjælperne forud for Pigeraketten 
Kære forældre - vidste I at?  Folder til de deltagende pigers forældre, hvor de kan læse om de positive gevinster ved fodbold som fritidsaktivitet. 
Klubflyer Skabelon til at lave jeres egen klubflyer (hvis I ikke allerede har en). Udfyld oplysninger om kontaktpersoner, træningstider mm. og uddel på Pigeraketten.
Træningstider Skema med mulighed for at indskrive træningstider og medbringe til Pigeraketten.

Materialer til brug EFTER Pigeraketten

 
Hvad? Beskrivelse
Pigernes bog - fra Pigeraket til pigerekrut Lille hæfte, der uddeles til de piger, der ikke spiller fodbold i forvejen. Instruktøren har hæfterne med på dagen. 
Spillernes bog - det gode kammeratskab Lille hæfte, der uddeles til de piger, der i forvejen spiller fodbold. Instruktøren har hæfterne med på dagen. 
Guide til 'Pigernes bog' og 'Spillernes bog' Guide til trænerne, så de ved hvordan 'Pigernes bog' og ' Spillernes bog' skal bruges i perioden efter Pigeraketten. 
Venindeinvitation 1, venindeinvitation 2, venindeinvitation 3 Venindekort - 'invitation til træning' i visitkort-størrelse. Tre forskellige forsider kan downloades og benyttes som forside på visitkort, mens klubbens informationer og evt. logo trykkes på bagsiden. Bestil dem hos en visitkortforhandler og lad pigerne dele dem ud blandt deres veninder. 
Inspiration til træning  Hæfte med inspiration til de første træninger efter Pigeraketten. Indeholder råd til både eksisterende trænere, men også til nye trænere. 

Har du spørgsmål, ønsker eller kommentarer til materialet eller Pigeraketten i øvrigt er du velkommen til at kontakte os på telefon 4634 0771 eller mail pigeraketten@dbu.dk.


 

Spil pigerne – fodboldforældre velkommen

Spil pigerne – Fodboldforældre velkommen, er en forældremødepakke, hvor du som klub, finder alle de hjælpemidler, du har brug for, når klubben skal afholde det første forældremøde for klubbens nye årgang af spillere. I forældremødepakken finder du følgende materialer, der kan tilpasses efter klubbens behov og værdier:

                                                                                                                  

Evalueringsrapporter

Pigeraketten 2020

Pigeraketten 2019

Pigeraketten 2018

Pigeraketten 2017

Pigeraketten 2016