Måned

Lene Terp ny talentchef i DBU

Landstræneren for U17-pigelandsholdet sætter sig fra august i stolen som talentchef på pige-kvindeområdet. Det er første gang nogensinde, at en talentchef sidder med ansvaret alene for kvindefodbolden.

Læs nyheden

Kronik: Hele Danmarks triumf

EM92 cementerede den danske selvforståelse og skabte fællesskab i en fragmenteret tid. Og måske er den næste fest lige om hjørnet. Læs kronik fra Niels Nygaard, Jesper Møller og Lykke Friis

Læs nyheden

DBU Pokalen: Roskilde mod Nykøbing i 1. runde

87 hold blev fordelt på 43 kampe med Nørresundby som oversidder, da der i dag blev trukket lod til 1. runde af DBU Pokalen

Læs nyheden

Konkurs sender Svendborg i Serie 1

DBU’s bestyrelse har behandlet konsekvenserne af FC Svendborgs konkursbegæring, som betyder, at den fynske klub rykkes ned i Serie 1, mens den ledige plads i Danmarksserien besættes af vinderen af opgøret SSV Højfyn og FC Skanderborg mandag den 26. juni

Læs nyheden

Sådan identificerer du et talent

UDDANNELSE: Hvordan identificerer vi et talent, og hvor meget vægter præstation versus potentiale? Ny uddannelse er klar til dig, der til dagligt arbejder med at scoute og rekruttere spillere i ungdomsfodbolden.

Læs nyheden

Mette Bach valgt til UEFA komite

Mette Bach Kjær er udpeget til Women’s Football Committee, hvilket er et stort skulderklap til dansk kvindefodbold, mener DBU’s formand.

Læs nyheden

Tyskland sender Danmark ud af EM

U21 EM: Efter en lovende første halvleg rullede Tyskland sig ud efter pausen og slog Danmark med 3-0. Dermed er de danske chancer for avancement udspillet.

Læs nyheden

Kom tæt på den danske EM-taktik

U21 EM: I aften møder Danmark Tyskland i en altafgørende EM-kamp i Krakow. Her kan du komme med trænerne helt ind i maskinrummet, hvor planerne lægges og taktikken diskuteres forud for de vigtige EM opgør.

Læs nyheden

Bedre lokale træningsmiljøer

DBU åbner for ansøgning om at blive en af 15-20 TOP Centre, der i en treårige projektperiode skal sikre bedre lokale træningsmiljøer og dermed bedre spillerudvikling for 600 indstillede U10- til U12-drengespillere i et samarbejde med lokale klubber landet over

Læs nyheden

Mads Kristoffersen avancerer internationalt

Mads-Kristoffer Kristoffersen er blevet belønnet for sine flotte dommerpræstationer på den europæiske scene og bliver rykket op på det tredjehøjeste dommerniveau internationalt.

Læs nyheden

Log ind