Store Trænerdag

Store Trænerdag 2021 afholdes med livestreaming fra HB Køge på Kristi Himmelfartsdag  d. 13. maj  2021 

På årets Store Trænerdag sætter vi fokus på det aktuelle tema 'slutrunder',  og der vil være et imponerende antal års erfaring og et stort antal landskampe på CV’et hos dagens medvirkende, der består af hele tre nuværende landstrænere.

Herrelandsholdets nuværende træner, Kasper Hjulmand, giver først på dagen således et spændende og unikt indblik i sin forberedelse frem mod sommerens EM-slutrunde

Efterfølgende vil badminton landstræner, Kenneth Jonassen, og håndboldlandsholdets cheftræner, Nikolaj Jacobsen, begge sætte ord på deres egen slutrundeerfaring og give deltagerne på dagen en indsigt i, hvorfor slutrunder er en helt speciel størrelse – ikke kun for de danske landsholdsfans men også for trænere. Hele seancen styres skarpt af kommentator Peter Piil.

Efterfølgende vil der følge et praktisk forløb med træning på banen i Køge samt separate indlæg for trænere med A og PRO licens.

Deltagelse hele dagen giver 7 point til alle trænerlicenser.

Program finder du her

Du tilmelder dig her

 

 

 

Hjulmand

Om Store Trænerdag - Erfaring, viden og inspiration
DBU Træneruddannelse inviterer hvert år alle fodboldtrænere, uanset niveau, til Store Trænerdag, Kristi Himmelfartsdag. En dag, hvor inspiration til den daglige træning er i fokus sammen med videndeling og networking blandt landets mange fodboldtrænere. 

Landstræner Morten Olsen fik i 2002 idéen til Store Trænerdag. Dagen har siden inspireret superligatrænere, serietrænere, pigetrænere, børnetrænere mv.