Dommercamp i Storvorde

20130512FB K608

Er du mellem 15 og 20 år? Så kan du blive dommer på bare én uge i sommerferien. Styrk CV'et, få motion og tjen lommepenge.

For dommeren handler det ofte om at tage hurtige beslutninger og have overblik i pressede situationer. Er du mellem 15 og 20 år og kan du lide personlige udfordringer? Så har DBU måske tilbuddet til dig!

Vi følger nemlig op på tidligere års succes og tilbyder unge mennesker at tage DBU’s dommereksamen på én uge i sommerferien, når der afholdes dommercamp for 12. gang i Storvorde i 2019.

DBU’s Dommercamp giver kursisterne mulighed for at overnatte på kursusstedet og på den måde lære andre fodboldinteresserede unge at kende. Uanset hvor i landet du kommer fra, er der mulighed for at overnatte allerede fra søndag aften.

Dommercampen er fem dage med masser af fodbold, udfordringer og ikke mindst mulighed for at være sammen med andre unge med samme interesse for fodbolden.

Du skal deltage i dommercampen fordi:

  • Du har mulighed for at møde unge med samme interesse
  • Dommergerningen styrker dit CV med både leder- og kommunikationsegenskaber
  • Det giver gode lommepenge og motion at være dommer
  • Du ønsker at udfordre og udvikle dig selv


Hvordan foregår det?
Dommercampen foregår i Storvorde (sydøst for Aalborg). Undervisningen starter mandag d. 5. august 2019, men der er mulighed for indkvartering allerede søndag aften. Ugen afsluttes med eksamen fredag d. 9. august.

Storvorde/Sejlflod Boldklubs klubhus og anlæg danner rammen omkring spisning og samvær uden for undervisningen. Den praktiske del af undervisningen foregår på banerne ved klubhuset. Teoriundervisningen og indkvartering foregår på Toftehøjskolen i Storvorde.

Det koster 2.400 kroner at deltage. Vær opmærksom på, at langt de fleste klubber betaler for kursistens deltagelse i Dommercampen.

Hvordan tilmelder jeg mig?
Du kan tilmelde dig her, eller du kan bede en leder i din klub om at tilmelde dig via KlubOffice. 

Tilmeldingsfristen er 29. juli 2019. 

Få svar på dine spørgsmål
Du kan finde en liste med ofte stillede spørgsmål og svarene i FAQ-afsnittet

Du er også velkommen til at kontakte:

Jack Hansen på jaha@dbujylland.dk eller telefon 8939 9993
Thomas Jensen på thoj1947@gmail.com eller telefon 5132 0954

Se også...
Invitation til Dommercamp 2019
Hvis du ikke har mulighed for at komme til Storvorde, er DBU's Fodbolddommerskole i Taastrup måske noget for dig.