Oprykning fra Danmarksserien til 3. division

De fem bedst placerede hold fra hver af de fire grundspilpuljer kvalificerer sig til oprykningsspillet. Hold fra pulje 1+2 til Øst og hold fra pulje 3-4 til Vest.
De respektive hold fra grundspilspuljerne tager samtlige point og den fulde målscore samt eventuelle karantænepoint med over i oprykningsspillet.

Det bedst placeret oprykningsberettigede hold i begge oprykningspuljer rykker op i 3. Division

Det næstbedst placeret oprykningsberettiget hold i begge oprykningspuljer skal spille kvalifikationskampe om den sidste oprykningsplads.

Onsdag den 19. juni 2024 kl. 19.00
Øst mod Vest

Søndag den 23. juni 2024 kl. 14.00
Vest mod Øst

Dobbeltopgørene afgøres i henhold til reglerne for UEFA’s klubturneringer.

Ved pointlighed og ens måldifference efter de to indbyrdes opgør, findes vinderen i henhold til de regler, der gælder ved 2 x 15 minutters ekstra spilletid, herunder evt. straffesparkskonkurrence.

Ender resultatet efter de to kampe uafgjort, spilles der forlænget spilletid i 2x15 minutter, og er kampen fortsat uafgjort, tildeles der hvert hold fem straffespark, som skal sparkes af 5 forskellige spillere. Dommeren foretager lodtrækning, og anføreren, fra det hold der vinder lodtrækningen, vælger, om holdet vil sparke først eller sidst. Straffesparkene udføres skiftevis af en spiller fra hvert hold. Det hold, der herefter har scoret flest mål, er vinder. Er kampen stadig uafgjort, fortsættes med ét straffespark til hvert hold, stadig med nye spillere, indtil en vinder er fundet. Er stillingen stadig uafgjort, når alle spillere har sparket straffespark, begyndes forfra, stadig med ét straffespark til hvert hold ad gangen. Alle straffespark skal skydes mod samme mål.