Futsal DM Senior


Hvert år afholdes der DM i futsal.

I 2020/2021 sæsonen er der 8 hold i henholdsvis Liga Øst og Liga Vest. Holdene møder hinanden to gange indbyrdes. Oprykning og nedrykning sker som følger:

- Nummer 8 i Liga øst rykker direkte ned i futsal 1. Division Øst. Der er en direkte oprykker fra 1. Division Øst. Nummer 7 i Liga Øst spiller to nedrykningskampe, ude og hjemme, mod det næsthøjest placerede oprykningsberettiget hold i futsal 1. Division Øst. Den samlede vinder af nedrykningsspillet spiller i Futsal Liga Øst den efterfølgende sæson, mens det tabende hold spiller i futsal 1. Division Øst

- Nummer 8 i Liga Vest rykker direkte ned i futsal 1. Division Vest. Der er en direkte oprykker fra 1. Division Vest. Nummer 7 i Liga Vest spiller mod det tabende hold fra futsal 1. Division Vest finalen i én kvalifikationskamp. Der trækkes lod om hjemmebanefordelen. Vinderen af denne kamp spiller i Liga Vest i den efterfølgende sæson, mens det tabende hold i spiller i futsal 1. Division Vest.

 

Nummer 1-4 i henholdsvis Liga Øst og Liga Vest kvalificerer sig til Finalespillet.

- Kvartfinalerne afvikles over to kampe. Nummer 1 i Vest møder nummer 4 i Øst (kamp 1), nummer 2 i Vest møder nummer 3 i Øst (kamp 2), nummer 1 i Øst med nummer 4 i Vest (kamp 3), og nummer 2 i Øst møder nummer 3 i Vest (kamp 4). Det bedst rangerede hold  i grundspillet har hjemmebanefordel i kamp to.

- Semifinalekampene afvikles over to kampe. Af de fire hold der har kvalificeret sig fra kvartfinalerne møder vinderen af kamp 1 vinderen af kamp 4, mens vinderen af kamp 2 møder vinderen af kamp 3. De bedst placerede hold i de respektive grundspil har hjemmebanefordel i kamp to.

- Finalekampene skal afvikles over to eller tre kampe afhængigt af udfaldet af de første to finalekampe. Hvis de to finalister har vundet en kamp hver i de to første finaler, eller holdene har spillet begge opgør uafgjort, så skal finalen afgøres i en tredjekamp. Det lavest placerede hold i grundspillet har hjemmebanefordel i første finalekamp. Skal finalekampene afgøres mellem to holde med samme slutplacering i grundspillet vil første finalekamp blive afviklet i ulige år i øst og i lige år i vest.

OBS! I sæsonen 2020/2021 spilles der bedst af to finalekampe.

 

Slutspillet bliver i 2021 spillet i følgende weekender:

Kvartfinaler:
- 1. kvartfinale afvikles 13. marts
- 2. kvartfinale afvikles 14. marts

Semifinaler:
- 1. semifinale afvikles 20.-21. marts
- 2. semifinale afvikles 27.-28. marts 

Finaler:
- 1. finale afvikles 1. april
- 2. finale afvikles 4. april