EM Medieinformation - danske medier

I denne uge rammer vi 20 dage til EM.

Derfor har vi herunder forsøgt at opsamle lidt brugbar information og tid og aktiviteter, samt deadlines ifht. Danmarks deltagelse ved den kommende U21 EM-slutrunde, der jo allerede med en placering for gruppespillet i marts vil være anderledes end vanligt.

Ligesom andre landskampe vil den verdensomspændende Corona-pandemi nemlig sætte sit præg på både selve afviklingen af EM gruppespillet men også ifht. holdets presseaktiviteter. Tanken er dog, at vi fra vores så vidt muligt vil sikre adgang til spillerne ved digitale presseaktiviteter uanset om du befinder dig i Ungarn eller Danmark.

Kapitlet her vil løbende blive opdateret med relevante links, info mm. – det samme vil de daglige presseaktiviteter. Så hold gerne øje med U21-landsholdets mediekapitel.

 

EM-akkreditering:

Ansøgningen til EM-gruppespillet i Ungarn foregår via det ungarske forbund (modsat knock out- finalerne i juni, hvor det som vanligt  går gennem UEFA).

BEMÆRK: Grundet UEFA’s ’Return to Play’-protokol, der er gældende ved slutrunden, vil færre medier end normalt have adgang til slutrunden, ligesom mulighederne for interviews efter kampene er reduceret fra UEFA’s side for NRH og printmedier. For fotografer gælder ligeledes de restriktioner, der også har været tilfældet ved UEFA’s internationale turneringer i efteråret.

Link til akkreditering her:

https://form.jotform.com/MLSZ/under21-championship-group-stage

 

DEADLINE for EM-akkreditering til Danmarks kampe er d. 15. marts 2021

Kontakt ved spørgsmål:

Gábor Baricsa: baricsa.gabor@mlsz.hu - +36307742820

VIGTIG REJSE INFORMATION HER

Presseaktiviteter under EM

Da vi ved, at langt de fleste medier ikke har mulighed for at rejse med til Ungarn, har vi forsøgt at sikre daglige medieaktiviteter både i Danmark inden afrejse og i Ungarn digitalt

Holdet samles i København mandag d. 22/3 og træner to gange i hovedstadsområdet inden afrejse til Ungarn d. 23/3. Her vil der efter planen blive lavet en enkelt medieaktivitet med spillere og træner, hvor tilmeldte medier vil kunne tale med udvalgte spillere og trænere forud for afrejse. Tidspunkt TBC.

I Ungarn vil der også dagligt være mulighed for at deltage på digitale presseaktiviteter med tilmelding, herunder også en mulighed for at deltage på de officielle MD-1 pressemøder og MD- pressemødet efter kampen. Vi vil fra DBU’s side sikre et TEAMS link lægges ind i mediekapitlet som kan benyttes til de planlagte aktiviteter også selv om du som medie befinder dig i Danmark.

Interviewforespørgsler

EM-truppen udtages ved et pressemøde d. 15. marts. Ønsker du som medie at lave et interview forud for at landsholdet samles skal dette koordineres med presseanvarlig Pia Schou Nielsen, pias@dbu.dk - +45 215 6664.

 

EM-Kampene

EM-kampprogrammet kan findes på uefa.com/under21 og her

https://www.uefa.com/under21/news/0257-0df02fc80b93-bc52e5b5b77e-1000--2021-u21-euro-all-the-fixtures/

Danmarks kampe sendes på DR.