Årets Mandlige Talent 2019


Se Andreas Skov Olsens mange mål og hør hans reaktion på prisen fra Bologna herover.

 

Andreas Skov Olsen, vinder Årets Mandlige Talent 2019

VINDER: Andreas Skov Olsen

2019 har været et ekstraordinært år for Andreas. Hans 22 mål for FCN sidste sæson var medvirkende til, at han blev solgt til Italien, en af verdens bedste ligaer. Andreas har fremragende 1mod1 færdigheder og har kvaliteten til alene at være kampafgørende, og som højre wing er han pt. en af topscorerne i U21 kvalifikationen. Med hans individuelle færdigheder samt hans vilje til at yde sit maksimale, har Andreas potentiale til en stor fremtid i europæisk fodbold.

 

Gustav Isaksen, nomineret Årets Mandlige Talent 2019

Gustav Isaksen

Gustav Isaksen er stadig kun U19-spiller af alder, men allerede nu gør han sig bemærket med spilletid på superligaens førerhold, FCM. Gustav er en offensiv spiller med individuelle spidskompetencer. Gustav kan udfordre sin direkte modstander, både i fart og fra stående. Det gør ham særdeles farlig og i stand til både at sætte sine medspillere i scene og som målscorer. Gustav er en intelligent offensiv spiller med næse for at udnytte egne kvaliteter.

 

Mikkel Damsgaard, nomineret Årets Mandlige Talent 2019

Mikkel Damsgaard

Mikkel Damsgaard er trods sin unge alder allerede en erfaren superligaspiller med over 70 kampe for FCN. Han er en af FCN´s bærende spillere og et omdrejningspunkt for holdets offensiv. Mikkel Damsgaard styrker er en god teknik krydret med et fremragende blik for spillet. Blikket for spillet betyder, at han evner at assistere sine holdkammerater og også selv komme i scoringspositioner. Mikkel spiller har allerede nu en vigtig rolle på det succesfulde danske U21-landshold.

 

Oliver Christensen, nomineret Årets Mandlige Talent 2019

Oliver Christensen

Oliver har bidt sig fast som første keeper i OB, hvilken er en bedrift af en målmand i hans alder. Dette har medvirket til, at han også er fast første målmand på U21 landsholdet. Hans positive karakter er medvirkende til, at han kan håndtere presset og udvise det nødvendige mod på banen, hvilket gør hans udviklingspotentiale stort. Olivers kan forsvare sit mål, er reaktionsstærk og utrolig dygtig på straffespark. Den bedste alder for en keeper er 30 år, så med 10år foran sig, har Oliver potentialet nå et meget højt niveau.

 

Victor Nelsson, nomineret Årets Mandlige Talent 2019

Victor Nelsson

Victor Nelsson spiller allerede fast på FCK’s superligamandskab og er holdets forsvarskrumtap. Han er en stærk leder og udmærker sig særligt ved duelspillet i feltet, hvor han vinder langt hovedparten af duellerne både ved jorden og i luften. Som styrmand i forsvaret er han forudseende og læser spillet godt, ligesom han er visionær i fremspillet i holdets opbygningsfase. Victor Nelsson har spillet alle U21-landsholdets EM-kvalkampe og som anfører en vigtig brik i holdets succes.

 

 

ÅR SPILLER  
2018 Jacob Bruun Larsen  
2017 Mathias Jensen  
2016 Kasper Dolberg  
2015 Andreas Christensen   
2014 Pierre Emile Højbjerg  
2013 Andreas Cornelius   
2012 Jores Okore  
2011 Nicolai Boilesen  
2010 Christian Eriksen  
2009 Simon Kjær  
2008 Mathias ’Zanka’ Jørgensen  
2007 Kasper Schmeichel  
2006 Daniel Agger