Årets Kvindelige Talent 2019


Kvindelandsholdets træner, Lars Søndergaard, overrasker Emma Snerle med prisen som Årets Kvindelige Talent 2019. Se Snerles skønne reaktion ovenfor.

 

Emma Snerle, vinder Årets Kvindelige Talent 2019

VINDER: Emma Snerle, Fortuna Hjørring

Snerle har allerede som 18-årig og U19-spiller slået igennem på A-landsholdsniveau, hvor hendes intensitet i presspillet samt gode vendinger har imponeret og betyder, at hun i en ung alder allerede har opnået et startplads i EM-kvalifikationen. Desuden har hun udviklet sig til en profil i Gjensidige Kvindeligaen. Hun er boldfast, løbestærk, hurtig og kreativ og kommer med stor vilje på banen. Samtidig viser hun gang på gang et stort teknisk repertoire og er superfin i sine relationer på banen.

 

Josefine Hasbo, nomineret Årets Kvindelige Talent 2019

Josefine Hasbo, Brøndby IF  

Hasbo har slået igennem som en teknisk stærk og hårdtarbejdende spiller og en værdsat leder, der samtidig er meget bevidst om egne kompetencer og mangler. Hun er ekstremt mentalt stærk, har en stor arbejdsradius og er taktisk klog trods sine kun 18 år.  Hun har igennem gode præstationer for både klub og landshold vist, hvilket stort potentiale hun besidder som en boldsikker, pasningsstærk, arbejdsom, og duel-stærk spiller – og det er på trods af sin lille statur.

 

 

Mille Gejl, nomineret Årets Kvindelige Talent 2019

Mille Gejl, Brøndby IF 

Mille har på rekordtid etableret sig som en fast og sikker spiller på Brøndby IF´s kvindeligahold, samt altid en af de 18 udtagne på det danske kvindelandshold. Begge hold nyder godt af hendes høje speed, når hun på elegant vis driver bolden fremad. 20-årige Gejl har igennem længere tid vist et særdeles højt teknisk niveau, at hun kan score mange vigtige mål og ligeledes spille den sidste aflevering. Hun har et internationalt potentiale på disse parametre, og hun har vist det i det seneste års tid i kvindeligaen.

 

 

Sofie Svava, nomineret Årets Kvindelige Talent 2019

Sofie Svava, FC Rosengård

19-årige Svava blev i 2019 svensk mester med FC Rosengaard– og blev gennem solide præstationer og et stort niveauløft, som følge af hendes skifte til Sverige, belønnet med en fast plads på det danske kvindelandshold. Svava er dedikeret og kompromisløs i forhold til egen udvikling og har truffet gode karriere valg, hvor hun kan forløse sit store potentiale. Den unge spiller udviser et unikt gå-på-mod på banen med mange højintense aktioner og er god i 1v1. Derudover har hun masser af fart, aggressivitet, og et godt venstreben.

 

 

ÅR SPILLER  
2018 Karen Holmgaard  
2017 Signe Bruun  
2016 Nicoline Sørensen  
2015 Stine Larsen  
2014 Frederikke Skjødt Thøgersen  
2013 Stine Ballisager Pedersen  
2012 Luna Gewitz  
2011 Julie T. Jensen  
2010 Pernille Harder, IK Skovbakken  
2009 Line Sigvardsen Jensen  
2008 Mia Kjærsgaard- Andersen  
2007 Katrine Veje, OB  
2006 Nanna Christiansen, BK Skjold