Årets Kvindelige Talent 2020

Olivia Møller Holdt

Olivia Møller Holdt, Fortuna Hjørring

Kampafgørende, omstillingsparat, tager ansvar uagtet omstændighederne. Sådan beskrives Olivia Møller Holdt, som er faldet meget hurtigt til i Fortuna Hjørring efter sommerens skifte fra VSK. Trods sin unge alder har Olivia kontinuerligt markeret sig som en markant profil i Gjensidige Kvindeligaen, der med sin spilforståelse kan dække mange positioner. Hun er teknisk på meget højt niveau, klog på bolden og god til at iscenesætte sig selv og sine holdkammerater. Olivia har taget nogle store skridt i år, og er en meget spændende offensiv spiller.

Lene Christensen

VINDER: Lene Christensen, KoldingQ

Målmand, Lene Christensen, sluttede året af med en flot kamp for A-landsholdet, hvor hun også blev kåret som Women Of The Match. Lene er en moderne målmand, der er dygtig på fødderne og sikrer mange point for sit klubhold, KoldingQ. Trods sin unge alder har Lene gradvist fået og taget større ansvar på KoldingQ-holdet, og holdt stabilt og højt niveau. Lene er et unikt målmandstalent, og der går lang tid før vi ser en keeper, som hende i ligaen igen.

 

Kathrine Møller Kühl

Kathrine Møller Kühl, FC Nordsjælland

17-årige Kathrine har i en meget tidlig alder etableret sig som seniorspiller hos Kvindeligaklubben FC Nordsjælland. Hun er en fantastisk teknisk og begavet spiller og er allerede en profil i ligaen, der med kåringen som Årets Pokalfighter satte en tyk streg under hendes talent. Kühl både ydmyg og dedikeret, og har ligeledes gjort sig bemærket på U-landsholdene, hvor hun blandt andet også har bidraget positivt til det sociale liv omkring holdene.

Laura Munk Hermann

Laura Munk Hermann, Brøndby IF

Laura er, efter en korsbåndsskade, kommet tilbage i fulde omdrejninger og tilkæmpet sig fast plads i Brøndby IF-truppen og på U-landsholdet. Den 18-årige Brøndby IF-spiller er vellidt og behagelig at omgås, og altid klar til at hjælpe sine medspillere. På banen beskrives hun som: vedholdende, ydmyg, teknisk og fysisk på meget højt niveau. Under sin skadesperiode var Laura en superdygtig medtræner for U15 talentcenter, hvor hun delte ud af sine erfaringer. Hun skal æres for den store dedikation og det hårde arbejde hun har lagt i sin fodbold, hvor hun blandt andet lå og kørte fra Falster til Brøndby som 15-årig.  

 

 

ÅR SPILLER  
2019 Emma Snerle  
2018 Karen Holmgaard  
2017 Signe Bruun  
2016 Nicoline Sørensen  
2015 Stine Larsen  
2014 Frederikke Skjødt Thøgersen  
2013 Stine Ballisager Pedersen  
2012 Luna Gewitz  
2011 Julie T. Jensen  
2010 Pernille Harder, IK Skovbakken  
2009 Line Sigvardsen Jensen  
2008 Mia Kjærsgaard- Andersen  
2007 Katrine Veje, OB  
2006 Nanna Christiansen, BK Skjold