Årets Kvindelige Fodboldspiller 2020

STEM PÅ ÅRETS KVINDELIGE SPILLER I FORMULAREN HERUNDER

Der kan kun afgives 1 stemme pr. person og gyldig e-mail. BEMÆRK: Din e-mailadresse benyttes kun i sammenhæng med denne specifikke afstemning og opbevares ikke efterfølgende.

Pernille Mosegaard Harder

Pernille Mosegaard Harder

Hun er en fremragende ambassadør for dansk (kvinde)fodbold. Pernille Mosegaard Harder har altid taget stort ansvar på banen og begynder nu i stadigt stigende grad også at gøre det uden for banen, hvor hun får en stadig større og tydeligere stemme. På banen har hun lagt et niveau ovenpå et i forvejen unikt højt niveau, og er kampafgørende mod alle modstandere hun møder med landsholdet eller klubholdet Chelsea FC. Pernille arbejder konstant med at optimere på alle parametre, og hun er det største pejlemærke for mange af vores talenter.

 

Rikke Læntver Sevecke

Rikke Læntver Sevecke:

24-årige Rikke Læntver Sevecke har for alvor bidt sig fast på A-landsholdet, hvor hun udfolder sig som en stabil og solid nærkamps-stærk forsvarsspiller, der også er god med bolden. Rikke har stille og roligt lagt på sit spil, hvor hun specielt er blevet stærkere i det fremadrettede spil. Hun er en moderne fodboldspiller med en international fysisk, der igen i år har holdt et vanvittig højt niveau

Sanne Troelsgaard

Sanne Troelsgaard:

Sanne Troelsgaard er et fysisk pragteksemplar. En spiller der har arbejdet knaldhårdt for sin succes, og som igen i år har holdt et højt stabilt niveau. Hun dækker flere positioner på banen og er blevet en nøglespiller for både det danske landholdshold og klubholdet FC Rosengård. Sanne har udviklet sig som holdspiller uden at gå på kompromis med sin målfarlighed, og udviser konstant en enorm dedikation for at gå hele vejen.

Sofie Junge Pedersen

Sofie Junge Pedersen:

Sofie burde være en rollemodel for mange unge fodboldspillere. Hun har en fantastisk dedikation, hun arbejder med den mindste detalje og stiller sig aldrig tilfreds. Disse ting har været medvirkende til, at hun i det forløbne år har været et vigtigt omdrejningspunkt for landsholdet og på et særdeles stærkt Juventushold, hvor Sofie meget hurtigt har fået sit gennembrud. Altså en stor sæson med mesterskaber og vigtige sejre til følge. 

 

ÅR SPILLER KLUB
2019 Sanne Troelsgaard FC Rosengaard
2018 Pernille Harder Wolfsburg
2017 Nadia Nadim Portland Thorns / Manchester City
2016 Nadia Nadim Portland Thorns
2015 Pernille Harder Linköping FC
2014 Mariann Gajhede Knudsen Linköping FC
2013 Katrine S. Pedersen Stabæk
2012 Theresa Nielsen,  Brøndby IF
2011 Katrine S. Pedersen Stabæk
2010 Line Røddik Hansen,  Tyresö FF
2009 Maiken With Pape Stabæk
2008 Mariann Gajhede Knudsen, Fortuna Hjørring
2007 Cathrine Paaske-Sørensen Brøndby IF
2006 Cathrine Paaske Sørensen Brøndby IF