Årets Fodboldklub 2019


Se Preben Elkjær overraske sin gamle klub med prisen som Årets Fodboldklub 2019


 

Frederiksberg Boldklub, logo

VINDER: Frederiksberg Boldklub

Frederiksberg Boldklub er forgangsklub, når det kommer til at tage et socialt ansvar for sit lokalområde. Med åbne arme har Frederiksberg Boldklub inviteret ressourcesvage og flygtninge ind i deres allerede store forening, hvor det allerede boomer med seniorspillere, ungdomsspillere og en masse tilbud til alle aldre. I samarbejde med Dansk Flygtningehjælp har Frederiksberg Boldklub fået sit eget flygtningehold, der blot er et af de mange initiativer Frederiksberg Boldklub har taget, så deres fodboldfamilie kan udvides yderligere.

(Se video, hvor klubben overraskes af Preben Elkjær ovenfor)

Måløv Boldklub, logo

Måløv Boldklub

Når man er en del af Måløv Boldklub, er man aldrig alene. Den sociale klub har, udover mange tiltag for klubbens medlemmer, præsteret at rykke sammen som klub, når livet gør ondt. Klubben har i fællesskab indsamlet 4 millioner til et af klubbens unge medlemmers kræftbehandling i USA. Derfor er Måløv IF et stort forbillede for det fællesskab og nærvær, som en fodboldklub også kan rumme.

 

Strib IF, logo

Strib IF

Hos Strib IF ønsker man at være et socialt samlingspunkt i kommunen. Derfor har de igennem sociale arrangementer og tilbud forsøgt at øge tilgangen af spillere til børne- og ungeafdelingen. Her skal ingen stå udenfor fællesskabet, så hvis medlemmer ikke selv har råd til at dække et arrangements udgifter, gør klubben det. Strib IF har også haft beskæftigelsestilbuddet Perronen for voksne med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne, hvor de kan komme og pleje klubbens græsplænen, som har været til stor gavn for både deltagerne og klubben.

 

Aakirkeby IF, logo

Åkirkeby Idrætsforening

En lang række initiativer har givet Åkirkeby IF nomineringen til årets fodboldklub. Et ugentlig tilbud til hjerte-diabetes-patienter er et af mange eksempler på, hvordan Åkirkeby IF favner bredt. Deres store indsats for at være inkluderende for alle, uanset alder, køn eller niveau bliver der sat stort pris på i lokalområdet, som tydeligt mærker, hvordan en forening kan gøre en forskel.

 

 

ÅR KLUB  
2018 Store Heddinge Boldklub  
2017 Kildemosens Boldklub  
2016 Spjald IF  
2015 IF Bytoften   
2014 Brøndby IF  
2013 FC Skanderborg   
2012 Hvidovre IF  
2011 Kolding Boldklub  
2010 Himmelev-Veddelev  
2009 Jægersborg Boldklub  
2008 Vinding IF  
2007 Tårup IF  
2006 Brande IF