DR dækker U21-herrelandsholdet tæt til EM

Danmarks Radio følger Niels Frederiksens drenge tæt til U21-EM i juni. Den landsdækkende tv-station viser holdets kampe på DR1, og det glæder Fodbolddirektør Peter Møller.

DR dækker U21-herrelandsholdet tæt til EM
Andreas Skov Olsen og Mathias Jensen i omfavnelse efter en scoring i testkampen mod Belgien. Foto: fodboldbilleder.dk / Anders Kjærbye.
Af: DBU Kommunikation

Om præcis én måned går det løs ved U21-EM i Italien og San Marino, når Polen og Belgien mødes i åbningskampen. Dagen efter, den 17. juni, spiller Danmark sin premierekamp mod de forsvarende europamestre fra Tyskland.

Til stor glæde for alle danske fans og fodboldelskere viser Danmarks Radio alle U21-landsholdets EM-kampe på DR1. Fodbolddirektør i DBU, Peter Møller, jubler over, at Niels Frederiksens mandskab kan følges tæt på den landsdækkende kanal.

”Det er fantastisk, at DR giver den danske fodboldfamilie muligheden for at følge U21-landsholdet på nærmeste hold til EM-slutrunden. Det bliver en stor fodboldfest i det italienske, og det er vidunderligt, at den fest bliver bragt hele vejen hjem i de danske stuer,” siger Peter Møller.

Danmark varmer op til EM med en testkamp mod Kroatien i Pula den 12. juni. Derefter går det endelig løs mod Tyskland og Østrig henholdsvis den 17. og 20. juni i Udine, før Serbien venter i den sidste gruppekamp i Trieste den 23. juni.

På tirsdag den 21. maj klokken 14 udtager U21-landstræner Niels Frederiksen bruttotruppen på 26 mand til slutrunden på et pressemøde i Hornbæk IF’s klubhus. Der sies tre spillere fra inden EM.

Du kan læse mere om DR’s dækning af U21-EM ved at klikke her og scrolle ned til afsnittet ’U21-EM i fodbold.’ Derudover kan du følge U21-herrelandsholdet tæt op til og under EM på Facebook og Instagram samt få alle de seneste nyheder på UEFA’s hjemmeside.

Hvis du gerne vil støtte de danske drenge på lægterne til EM i Italien, så kan du købe billetter lige her

Log ind