Tilskuerinfo - efteråret 2020

På denne side kan du læse seneste nyt om tilskuerinfo for Kvindelandsholdet tre resterende EM-kvalifikationskampe i efteråret 2020.

Senest opdateret den 6. oktober 2020 kl. 12.28...

Torsdag den 1. oktober meddelte UEFA, at det nu er tilladt at have op til 30 procent af fuld tilskuerkapacitet til kampe i UEFA-regi. MEN det tilladte antal tilskuere på stadion afhænger af reglerne nedsat af de nationale myndigheder. 

I skrivende stund har Regeringen bestemt, at det til og med den 18. oktober maksimalt er tilladt at have 500 personer på stadion til fodboldkampe og andre idrætsbegivenheder på dansk jord - heriblandt tæller spillere, stab, dommere, journalister, TV-folk, stadionpersonale og andre. på stadion.

Derfor forventes det, at Kvindelandsholdet hjemmekamp mod Israel den 21. oktober på Viborg Stadion spilles med maks. 500 personer på stadion. 

Så snart vi ved mere om retningslinjerne fra myndighederne, melder vi ud, om der kommer fans på lægterne til kampen mod Israel.

I forhold til tilskuere til Kvindelandsholdets sidste hjemmekamp i EM-kvalifikationen, den 1. december mod Italien, afventer vi også udviklingen herhjemme.

Du kan se Kvindelandsholdets kampprogram for efteråret lige her.

Nicoline Sørensen Viborg Stadion Viborg Stadion den 29. august til EM-kval-kampen mellem Danmark og Malta. Foto: fodboldbilleder.dk