Se landsholdet træne

Holdkapløb Foto: fodboldbilleder.dk

Når Kvindelandsholdet opholder sig i Danmark, har du løbende mulighed for at møde spillerne og se dem træne og oftest også få autografer af din yndlingspiller. Det er naturligvis gratis at opleve landsholdets træninger.

Landsholdet er først samlet igen i midten af oktober før EM-kvalifikationskampen mod Israel den 21. oktober på Viborg Stadion. 

Træningerne i Danmark finder sted på Viborg FF's træningsanlæg, medmindre andet angives. Adressen her til er Kirkebækvej 94, 8800 Viborg.

NB: Skemaet nedenfor opdateres, så snart tidspunktet for de kommende åbne træninger kendes. Tiderne nedenfor er fra de seneste åbne træninger i november 2019.

Aktivitet Dag Tidspunkt Sted
Træning Torsdag 7. november 2019 15.00 - 16.30 VFF's baner, Kirkebækvej 94, 8800 Viborg
Træning Fredag 8. november 2019 11.00 - 13.00 VFF's baner, Kirkebækvej 94, 8800 Viborg


*Kan ændres med meget kort varsel.

OBS: Ændringer til planlagte træninger:
Træningssituationen, skader hos spillerne, vejret og banens beskaffenhed kan betyde, at landstræneren ændrer eller helt aflyser de planlagte træninger med kort varsel.

Vi forsøger at opdatere oplysningerne om træningerne her på siderne.

Autografer:
Landsholdsspillerne plejer at være flinke til at skrive autografer.

Regn og koldt vejr kan dog betyde, at det er vigtigt, at spillerne kommer hurtigt i gang med træningen, og kommer hurtigt tilbage til hotellet igen efter træningen. Hvis du gerne vil have en autograf fra dine favoritspillere, kan du forsøge at sikre dig autograferne ved at kontakte spillerne, når de er på vej til eller fra træningen. Bare husk altid at være uden for banen.

Ophold ved banen:
Du er altid velkommen til at tage opstilling uden for banen og det tekniske område, mens spillerne trænere - eller hvor det anvises af DBU.

Banen er et arbejdsområde, der er forbeholdt spillerne, trænerne og øvrige personer med tilknytning til landsholdet og DBU.
Der er derfor ingen adgang på banen uden forudgående aftale med DBU.

Pas på skæve skud:
Det sker jo også, at landsholdsspillere sparker forbi målet, eller sender en skæv aflevering af sted.
Derfor er det specielt vigtigt af hensyn til de børn, der overværer træningerne, at de opholder sig uden for hegnet.

Aflysninger og ændringer:
Planlagte presseaktiviteter kan blive udsat for aflysninger og ændringer med kort varsel, på foranledning af cheftræneren. Så hold øje med informationerne her på siden løbende.

Vi beklager på forhånd generne.