Stadionoversigt

NEDRE B - DEN RØDE MUR

Nedre B

På Nedre B kan du forvente en medrivende stemning. Her står de mest aktive landsholdsfans under kampene, og du kan se frem til at opleve en stemning på højt niveau med capo, sang og fremragende opbakning til holdet på banen. På 'Den Røde Mur' står også en stor del af vores sæsonkortholdere, og de er klar til at give alt for Danmark. Hele Nedre B er stemningstribune og det må forventes at folk står op i dele af kampen. Vi anbefaler ikke børn at købe billetter til denne tribune.

 

NEDRE C

Nedre C

En tribune, der som de andre tribuner i Telia Parken, er fyldt med passionerede landsholdsfans, heriblandt mange sæsonkortholdere. På Nedre C kan du se frem til, at tilskuerne bidrager til en stærk og højlydt opbakning til landsholdsspillerne, og du er på samme tid meget tæt på banen og kan følge kampen fra tætteste hold. På Nedre C vil du møde alle typer af fans, lige fra familier til inkarnerede roligans. Folk sidder ned under kampen.

 

ØVRE C

Øvre C

Der venter gode kampoplevelser på Øvre C. Fra denne tribune har du et godt udsyn over kampen på grønsværen, og du kommer til at sidde sammen med en masse dedikerede landsholdsfans, der også sætter pris på at følge kampen med et godt overblik. Her er stemningen måske lidt mere afdæmpet end på den nedre del af C-tribunen samt Stemningstribunen, men du finder stadig god opbakning til Danmark. På Øvre C sidder man ned.

 

FAMILIEZONEN

Familie Tribunen

På Nedre C sektion C14 opfordrer vi familierne til at sidde. Her kan I sidde med andre børnefamilier i et ikke-ryger afsnit. Der vil være mulighed for at købe billetter til en reduceret pris i denne afsnit. Man sidder ned under kampen i familiezonen.