Info til England away

EN DK

Siden opdateres løbende, når der er mere info...


Billetsalg til det danske afsnit er via www.billet.dbu.dk.
Billetsalget er åbent til og med søndag den 1. marts 2020.
Køb billetter her: England - Danmark 31. marts 2020

OBS: Ved oprettelse af profil hos TheFA skal der indtastes dansk postnummer og efterfølgende trykke på "Add address manually" for at kunne oprette sig. 
OBS: Du modtager først dine billetter i ugen op til kampen (senest onsdag den 25. marts).

 

Praktisk information

Billetter til de danske fans til kampen England-Danmark bliver solgt via UEFA' s billetplatform. Derfor skal danske fans hente en APP for at få sine billetter til kampen (den eksisterer kun på engelsk). Mere information følger efter køb af billetter. 

Der skal oprettes en konto hos det engelske fodboldforbund for at kunne gennemføre et køb. For at få registreret loyalitetspoint, skal du sørge for at notere den samme mailadresse på deres platform som du har registreret på din billetprofil hos DBU. Billetterne skal tildeles medrejsende inden kampen, for at kunne få registreret loyalitetspoint og kan altså ikke efterregistreres til denne kamp. Sørg for det er til den samme mail du sender til, som dine medrejsende har på DBU billetprofilen.

Hvis du ikke ønsker loyalitetspoint, kan transaktionsejeren beholde alle gruppens billetter på sin egen enhed ved at bruge funktionen ”keep” og derefter udfylde information for de rejsende (se mere i den vejledende video). Du skal oplyse fulde navn, fødselsdato og pasnummer for alle købte billetter.

Den eneste måde man kan sikre at sidde sammen på, er ved at bestille billetterne samlet på én ordre.

Billetprisen er 40£ for voksenbilletter og 30£ for børne-, pensionist- og studiebilletter i kategori 3, som sælges i det danske afsnit.
Børnebillet: Under 16 år 
Pensionistbillet: Folkepensionist
Studiebillet: Studerende med gyldigt studiekort

Footer Hjemmeside 04102019