Faninfo Danmark vs. Schweiz

Fanzone Billede Godt

Lørdag d. 12 oktober spiller Danmark en altafgørende kamp mod Schweiz i kampen om at sikre sig billetter til EM-slutrunden i 2020. Fanzonen åbner allerede kl. 13.00, da vi ønsker at skabe de bedste rammer og oplevelser for de danske fans!

Vi har bestilt et ekstra stort telt som skaber rammen for festen inden kamp hvor DJ efterfulgt af vores liveband som spiller op til fællessang. I fanzonen vil der være en masse aktiviteter som driblebane, bordfodboldborde, madboder, ansigtsmaling - og når tørsten kalder, kan du få billige fadøl. Vi starter ud med fadøl til 30 kr. fra 13.00-15.00. Herefter koster de 40 kr. I boderne kan du også købe billige vand og sodavand. Fanzonen er åben i tidsrummet 13.00-17.00 og er placeret i Fælledparken lige ude foran Telia Parkens D-tribune.

Det er muligt at købe rød/hvidt merchandise i fanzonen. Bla. Kasket, halstørklæder, fantrøje, spilletrøje, høj hat, bodyflag, solbriller mm. 

Som noget ganske særligt vil der i fanzonen være mulighed for at deltage i Footy Pong turneringen. Du kan tilmelde dig turneringen her. 

PROGRAM TIL KAMPEN MOD SCHWEIZ D. 12. OKTOBER

 • 13.00: Fanzonen åbner
 • 13.05-15.00: DJ’en spiller en masse god musik
 • 13.15-15.00: Footy Pong turnering – husk tilmelding ovenfor
 • 15.00-15.50: Liveband
 • 15.50-16.00: Besøg af tidligere landsholdsspiller
 • 16.00-16.50: Liveband
 • 16.50: DBU’s fankoordinator, Anders Hagen ønsker de danske fans en god kamp
 • 17.00: Fanzonen lukker
 • 17:50: Spillerindløb med TIFO og nationalmelodi

P.S. Da kampen næsten er udsolgt, opfordrer vi til, at du går ind på stadion i god tid. Portene åbner kl 16:30.

 

MAD OG DRIKKE
Mad og drikke kan købes i boderne i fanzonen, hvor der er et udvalg fra forskellige food trucks.  

PARKERING OMKRING TELIA PARKEN
Parkeringsforholdene til kampen er meget udfordret, da der foregår mange arrangementer i København den pågældende weekend. Derfor vil vi helt generelt anbefale, at du benytter andre transportmidler end bilen til kampen, da det kan være meget vanskeligt at finde en plads. Hvis du vælger at tage bilen, skal vi advare mod at parkere ulovligt, da bilerne vil blive fjernet af politiet og ikke kun pålagt en bøde.

METRO
Den nye metro cityring gør trafikforholdene til og fra kampene i Parken nemmere. 
Stationerne Vibenshus Runddel, Poul Henningsens Plads og Trianglen ligger under en kilometer fra Parken. 

METRO (1)

RYGNING
Hvis Telia Parkens tag ikke er på, må du ryge på B-tribunen samt uden for Telia Parken. På alle andre tribuneafsnit er rygning ikke tilladt. Der kan dog være undtagelser fra denne hovedregel, og så vil det fremgå af skiltning på de pågældende områder.

TASKER, POSER MV.
Inde i Telia Parken kan du medbringe en rygsæk, taske eller pose, som max. har størrelsen 25x20x30. Disse forbehold er lavet af sikkerhedsmæssige årsager.

INDGANG TIL KAMPEN
Vi ønsker at skabe de bedste rammer for de danske fans. Derfor arbejder vi på at gøre indgangen til stadion så let som muligt. Der er her et par forhåndsregler, som I også kan hjælpe med: 

  • I skal have jeres billet klar, når I nærmer jer indgangen
  • Skrue op for lysstyrken på telefonen
Footer Hjemmeside 04102019