Faninfo Danmark vs. Luxembourg

20190607AL A002

Tirsdag d. 15 oktober spiller Danmark testkamp mod Luxembourg. For Nordjyderne bliver dette et glædeligt gensyn med Christian Eriksen, Kasper Schmeichel og hjemmedrengen Henrik Dalsgaard. Inden kick-off kl 19:00 vil der være mulighed for at komme ud i fanzonen til en masse sjove aktiviteter for både børn og voksne. Der vil blandt andet være mulighed for at prøve driblebanen, speed-cagen, madboder, ansigtsmaling - og når tørsten kalder, kan du få billige fadøl eller sodavand.


Fanzonen er placeret på p-pladsen ved Nord Tribunen.

 

PROGRAM TIL KAMPEN MOD LUXEMBOURG D. 15. OKTOBER

  • 16.00: Fanzonen åbner
  • 17:30 Dørene åbner til stadion
  • 18:10 Holdene begynder opvarmning
  • 18:30: Fanzonen lukker
  • 18:50: Spillerindløb og nationalmelodi
  • 19:00: Kick-off

 

Aktiviteter i fanzonen:
Speedcage
: Man kan teste, hvor hårdt man kan sparke til bolden
Præcisionsskud: Kan du placere bolden oppe i krogen? Det kan du teste her!
Panna: En sjov aktivitet, hvor man på to små mål spiller 1 mod 1.
Tip: Gæt på kampens resultat og vind fede præmier.
Ansigtsmaling: Få malet dannebrog på kinderne 
Merchandise: Her kan du købe alt fra trøjer til kasketter og bodyflag.

 

Specialdesignet fodboldtrøje
Som noget helt specielt har Dansk Boldspil-Union gået sammen med Hummel om at støtte kampagnen Knæk Cancer. Det danske herrelandshold spiller i kampen mod Luxembourg i en specialdesignet rød Knæk Cancer-trøje. 

Netop denne trøje kan købes i fanzonen inden kampen.
Der vil kun blive produceret et begrænset antal og vi vil ligeledes kun have et begrænset antal med i fanzonen, så KOM TIDLIGT hvis du vil sikre dig den limited edition landsholdstrøje.

 

PRAKTISKE INFORMATIONER
Du må ikke medbringer tasker, der er over 55 cm. høje, 40 cm. brede og 20 cm. dybe - heriblandt sportstasker, rygsække, kufferter og lignende. Bærbare computere (undtaget pressen) må heller ikke medbringes, og der er ikke opbevaringsmuligheder under kampen.

Til info er Aalborg Stadion røgfrit, og der må derfor ikke ryges til kampen. Dette gælder også E-cigaretter.

 

PARKERING OMKRING AALBORG STADION
Parkeringsforholdene til kampen kan være udfordrende. Derfor vil vi helt generelt anbefale, at du benytter andre transportmidler end bilen til kampen, da det kan være vanskeligt at finde en plads. Hvis du vælger at tage bilen, så henviser vi til gader og P-huse der findes i nærheden af Aalborg stadion. Det vil som udgangspunkt ikke være muligt at parkere på parkeringspladsen ved Aalborg stadion da der her vil afholdes forskellige arrangementer.

 

Footer Hjemmeside 04102019