Skab stemning i klubben med fællessang

Landskampe handler i høj grad om fantastisk stemning, fællesskab og fællessang!

Vi kan desværre ikke alle være på plads i Parken til EM-kampene, men i forbindelse med dem og som optakt til dem, inviteres alle i hele fodbold-Danmark til at deltage i støtten af landsholdet ved at indsende en fællessangsvideo fra klubben.

For hvad er egentlig bedre til at starte en fodboldfest end en klassisk fodboldsang? Om det er skønsang eller falsk skrål, er lige meget, så længe fællesskabet og stemningen er i top.

I kan godt begynde at varme stemmebåndene op, for konkurrencen er faktisk allerede i gang.

Nedenfor kan I deltage ved at uploade jeres video. I bestemmer selv, hvilken sang i synger!

Vi har allerede fundet de første to vindere - se deres skønsang nedenfor - og den sidste vinder trækker vi efter Danmarks sidste gruppekamp mod Rusland. Vinderen findes tirsdag den 22. juni.

Så syng og varm op allerede nu, eller gør det i forbindelse med, at I ser Danmarks sidste gruppekamp sammen.  

 

Se de første vindere af fællessangskonkurrencen her

Vinderne af den første fællessang blev B1973 fra Herlev. Se deres smukke og passionerede udgave af "Der er et yndigt land" her:

 

Anden vinder af fællessangskonkurrencen blev de seje børn fra Kildeparken Boldklub 1981 i Aalborg. Se deres flotte sang her:

 

 

Stort tillykke med præmien til B1973 i Herlev og Kildeparken Boldklub 1981 i Aalborg!

 

Vi finder endnu en vinder i konkurrencen, så du og din klub kan stadig nå det! Sidste chance er mandag den 21. juni, hvor Danmark spiller sidste gruppekamp mod Rusland.