Hvis du gerne vil i gang med at bruge "11 for Health" materialet, så anbefaler vi, at du starter med at læse denne side, som indeholder en række forskellige ting, du som underviser bør vide.

Du bestemmer selv længden

"11 for health" består af 11 ugers undervisning, og hver uge er der to lektioner á 45 min. Som underviser er det helt op til dig at vælge om du ønsker at gennemføre programmet i sin helhed, om du vil køre det i en forkortet version, eller om du blot vil bruge materialet som inspiration til din undervisning.

Det kræver kun et stykke græs

Vil du gerne bruge materialet, men er i tvivl om det kræver en fodboldbane og en masse specielle ting? Det simple svar er, at har du adgang til et stort græsareal, nogle kegler samt fodbolde til mindst halvdelen af eleverne, så kan du lave stort set alle øvelserne i programmet. Det er også muligt at lave programmet indendørs, men har man kun en almindelig gymnastiksal til rådighed, kan nogle øvelser være udfordrende at gennemføre.

 

 

4 – 6 linjer om forberedelsen (Tid, materialer, piger og drenge sammen ect.)

 

- Materialet kan bruges som man har lyst, og man behøver ikke køre 11 uger.

- Det er udviklet til mellemtrinnet, men flere skoler har gode erfaringer med at bruge elementer fra konceptet til både ind- og udskoling

- Muligt samarbejde med den lokale klub før, under og/eller efter