11 for Health

"11 for Health" sætter, med enkle midler og dokumenteret effekt, sundhed på skoleskemaet i 4., 5. og 6. klasse. Der er tale om meget mere end fodboldtræning på skoleskemaet to gange om ugen. Helt bogstaveligt skal eleverne lære at drible udenom usunde fødevarer, score gode venskaber og vinde en glæde ved bevægelse og idræt, som de kan tage med sig videre ud i livet. 

Selve forløbet varer 11 uger, og hver uge skal eleverne igennem 2 lektioner af 45 minutter. Alle ugerne har et nyt budskab om sundhed, som der sættes fokus på gennem de øvelser, som undervisningen indeholder.

Der er ingen krav om at køre alle 11 uger, så det er f.eks. muligt at lave en forkortet version, eller blot at bruge undervisningsmaterialet som inspiration.

Læringsplan, materialer, øvelser, og fysiske test er udviklet i et samspil mellem Syddansk Universitet og Dansk Boldspil-Union.

For at gøre materialet så lettilgængeligt som muligt, kan du som underviser tilgå hver af de 11 uger og downloade materialerne, ligesom du kan se videoer., der viser hvordan alle øvelserne sættes op og gennemføres. Det er muligt at tilgå de gratis undervisningsmaterialer HER

Har I spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte projektleder Tina Enestrøm eller projektkoordinator Mikkel Alleslev på mail: 11forhealth@dbu.dk eller på tlf.: 4326 2222.