Samarbejde med skolen

I kan arbejde sammen med jeres lokale skole om at få flere 10-13-årige til at spille fodbold i deres fritid. Det kan være en god idé, hvis I vil gøre en ekstra indsats for at få fat i flere spillere.

Hvis den lokale skole har kørt fodboldforløbet '11 For Health' giver det ekstra gode forudsætninger for at rekruttere nye spillere. '11 For Health' er nemlig et forløb, som kan give andre end 'fodboldtosserne' en så stor interesse for spillet, at de gerne vil fortsætte med at spille i en klub. 

I kan derfor med fordel invitere eleverne ind i klubben, når de er færdige med '11 For Health'.

Det er naturligvis også en fordel at samarbejde med skoler, som ikke har kørt særlige fodboldforløb. Her kan I nemlig stadig sagtens samarbejde om at få elever til at spille i jeres klub.

Læs mere
I kan læse mere om rekruttering og samarbejde med skolen i opstartsguiden, som er ét af de onlinematerialer, der er udviklet til at hjælpe klubber med at rekruttere nye spillere i målgruppen.

Mere info?
I kan høre nærmere hos jeres DBU lokalunion, som også kan hjælpe med at finde den nærmeste skole, som er relevant for jer at samarbejde med. Find jeres kontakt her.

'11 For Health' i skolen
'11 for Health' lærer eleverne det grundlæggende i at spille fodbold. Små hold á 2-3 elever sikrer intensivt spil, hvor alle er aktive. 

Piger og drenge træner sammen i '11 for Health'. Mange, især piger, som ikke tidligere har haft en fodbold ved fødderne, får efter forløbet lysten til mere fodbold, eksempelvis i en klub.

Læs mere om skoleaktiviteten "11 for Health"