Diversitetsakademier

Get Movin’ udbyder tre Diversitetsakademier årligt. Diversitetsakademierne vil sætte fokus på, at ligeværd mellem kønnene bliver en grundlæggende og integreret del af praksis i klubberne.

Vallensbæk VI39 U11 Piger Kvindelige Trænere 008

Fodbold er en så betydningsfuld og samlende del af dansk kultur, at sporten er og skal være for alle. Imidlertid er fodbold i praksis forbundet med nogle udtalte uligheder i rammevilkårene, som har negative konsekvenser for piger og kvinders mulighed for at udfolde sig og trives i sporten.

Get Movin’ udbyder tre Diversitetsakademier årligt. Diversitetsakademierne vil sætte fokus på, at ligeværd mellem kønnene bliver en grundlæggende og integreret del af praksis i klubberne. Det gælder fra ledelsesniveau og ud i de enkelte trænerled i klubberne. Derfor er Diversitetsakademierne målrettet klubledelser og trænere fra hver DBU Get Movin’ klub.

Diversitetsakademierne byder på eksterne og interne eksperter, der sætter fokus på køn, diversitet, sport og fodbold. Samtidig skabes netværk og inspiration mellem klubber, der har samme motivation om at styrke pige- og kvindeindsatsen i dansk fodbold.

Følg med her på siden, som opdateres med information om kommende Diversitetsakademier.