Vil du spille Fodbold for Hjertet?

FC Prostata 9 Foto: Anders Kjærbye

Motion behøver ikke at føles hårdt og kedeligt, når du er i godt selskab med ligesindede på 'Fodbold for Hjertet'. Her handler det om at hygge sig og have det sjovt med holdkammeraterne, mens du gør noget godt for din sundhed.

Du behøver ikke at være en Laudrup eller en Schmeichel for at få succes med motionsfodbold. På 'Fodbold for Hjertet' er der både plads til den absolutte nybegynder og til dig, der har en fortid som semi-prof på grønsværen.

Du kan trygt være med, for du er i sikre hænder på 'Fodbold for Hjertet': Trænerne er uddannet i at tage hensyn og lave øvelser og træning, som passer til alle på holdet.

Det er ikke kun nye venskaber, oplevelser og mere energi, som 'Fodbold for Hjertet' kan give dig. Fodbold er ikke kun godt for dit hjerte, men er også en rigtig god måde at komme i fysisk form på. Træningen er god og varieret, og du træner både styrke, kondition og udholdenhed.

Mere info hos din lokale klub. Uanset hvor du bor i landet, kan du skrive til os, eksempelvis for info om holdopstart i nærheden af dig på fodboldforhjertet@dbu.dk

NB. i 2019 starter der hold i tre kommuner, men flere kommuner og klubber vil løbende følge trop.