Årets Gjensidige Kvindeliga-spiller

20190518FB K776

Caroline Møller, Fortuna Hjørring
I en tidlig alder har Caroline Møller vist sig som en lederskikkelse. Hun har et højt niveau med bolden og fået produkt på sine aktioner. Hun er udfordrende, har et godt drev med bolden og er særdeles målfarlig, hvilket har gjort hende til at blive målscorer for sit hold.

20190518FB K771

Emma Snerle, Fortuna Hjørring
I en alder af kun 18 år har Emma Snerle slået sit navn fast på landsholdsniveau, hvor hun har spillet sig til en startplads på kvindelandsholdet i EM-kvalifikationen. Tilmed har hun vist højt niveau i den hjemlige liga, hvor hun nu er afgørende profil i Gjensidige Kvindeligaen. Emma er løbestærk, boldfast og en kreativ spiller, der har imponeret med sine gode vendinger og relationer til sine medspillere.

20190518FB K744

Nanna Christiansen, Brøndby IF
Nanna Christiansen er en målfarlig spiller for Brøndby, hvilket hendes nuværende placering på topscorerlisten tredjeplads i sæsonen 19/20 tydeligt viser. Udover at score mange mål, er Nanna også dygtig til at være i den assisterende rolle, hvor hun elegant og med god teknik sætter sine holdkammerater i favorable situationer.

20190926FB K844

Nicoline Sørensen, Brøndby IF
Nicoline er en dedikeret og alsidig spiller, der udfylder en stor rolle på Brøndbys hold. Hun er blevet mere målfarlig, hvortil hun driblestærk, hurtig med og uden bold og sikker i sine afslutninger. Det betyder, at Nicoline ofte er kampafgørende for sit hold, hvor hun arbejder defensivt, men i den anden ende også viser gode takter med sine styrker pasningsspillet og i situationerne 1mod1.

VINDEREN VIL BLIVE OFFENTLIGGJORT 27. FEBRUAR

2018 Nanna Christiansen, Brøndby IF
2017 Stine Larsen, Brøndby IF
2016 Florentina Olar, Fortuna Hjørring