Lige så sikkert det er, at de danske fodbolddommere fra eliten og helt ud til bredden har husket at pakke de gule og røde kort, lige så sikkert er det, at THIELE er markeret på dommertøjet.

Sådan kommer det også til at være de kommende år, efter DBU og THIELE er blevet enige om at forlænge aftalen, så THIELE fortsat er Officiel hovedpartner for DBU´s dommere frem til og med 2025.

”Hvert år spilles der 270.000 fodboldkampe over hele landet, og her er dommerne fundamentet for, at alle kampe bliver afviklet under trygge forhold. Derfor er vi virkelig glade for, at THIELE fortsat vil være dommernes trofaste hovedpartner de kommende år og er en del af, at fløjten fortsat kan høres på tværs af alle de danske fodboldbaner,” siger Jakob Høyer, der er konstitueret kommerciel direktør i DBU.

THIELE har via sine butikker, serviceret landets optikkunder siden 1817, hvilket gør kæden til Danmarks ældste detailkæde på tværs af alle brancher.

”Vi er stolte over at kunne bidrage til en så afgørende del af dansk fodboldkultur som dommerne er. Det var derfor oplagt for os, at forlænge hovedpartnerskabet med DBU´s dommere. Det fylder os med stolthed at se vores logo optræde, både på banerne i de lokale fodboldklubber over hele landet og på elitedommerne i de professionelle rækker. Fodbold er landets mest populære sport og en vigtig del af dansk foreningskultur, det føler vi er naturligt for en virksomhed som os at understøtte,” siger Lisa Telcs, marketingschef hos THIELE.