Først og fremmest er der fra Herrelandsholdets side fuld fokus på sommerens store EM-fest på hjemmebane med fantastisk stemning i Danmark og spændende landskampe i Parken.

Men efter sommeren venter et særdeles spændende efterår, når den anden udgave af Nations League spilles. Og denne gang er Danmark med i det øverste lag takket være den samlede gruppesejr i 2018, hvor det blev til en førsteplads foran Wales og Irland.

Nu er der så sat navne på Danmarks Nations League-gruppe til efteråret, og den byder på en række spændende kampe for holdet og fansene.

Fra øverste lag fik vi England som modstander, mens Belgien og Island blev de øvrige hold i en stærk gruppe A2.

Peter Møller, der er fodbolddirektør i DBU, er glad for den spændende lodtrækning.

”Det bliver et rigtig stort efterår for alle fans af landsholdet, når vi skal prøve kræfter med det øverste lag i Nations League. Vi glæder os meget til at kunne byde Belgien, England og Island velkommen til Danmark, det bliver stort og givende for holdet og spillerne at møde de bedste hold i Europa, og vi håber, at fansene er klar til at støtte holdet, så vi kan få skabt nogle fantastiske kampe både på hjemmebane i Danmark og på udebane.”

Lørdag den 5. september, kl. 20.45:
Danmark - Belgien

Tirsdag den 8. september, kl. 20.45
Danmark - England

Fredag den 9. oktober, kl. 20.45:
Island - Danmark

Mandag den 12. oktober, kl. 20.45:
England - Danmark

Torsdag den 12. november, kl. 20.45:
Danmark - Island

Søndag den 15. november, kl. 18:00:
Belgien - Danmark

Der er kvalifikation til VM 2022 på spil i Nations League. De to bedste gruppevindere, der ikke kvalificerer sig til enten VM-slutrunden gennem den normale VM-kvalifikation, får plads i playoffrunden, hvor i alt 12 hold – udover de to hold fra Nations League består feltet af de 10 to’ere fra VM-kvalifikationen - kæmper om i alt tre pladser ved VM i 2022. I alt er der 13 plads til europæiske landshold.

Billetsalget til kampene starter primo juni. Læs mere og hold dig løbende orienteret om billetsalget her.