MENU

TJEN PENGE TIL DIT HOLD

Nu kan du tjene penge til dit fodboldhold og støtte en god sag ved at sælge skrabelodder for Fodboldens Lotteri.

Alle fodboldhold kan nu tilmelde sig som sælgere af Fodboldens Lotteri. Konceptet er, at I sælger lodder i jeres netværk og lokalområde og tjener penge til jeres egne aktiviteter - samtidig med, at I støtter DBU’s arbejde for breddefodbold, sundhed og inklusion. Langt de flest penge går dog direkte til jeres klub, så I kan få råd til nye og vigtige materialer eller gode tiltag. 

Tjen 10.000 kroner
Erfaringer fra andre lotterier viser, at et fodboldhold ofte tjener op til 10.000 kroner til egen kasse og i nogle tilfælde meget mere. Det kræver blot 20 spillere, der sælger over 50 lodder hver. Lodderne koster 25 kroner stykket. Det er gratis at tilmelde sig og bestille lodder til salg. Vælger I at bestille med returret af usolgte lodder, tjener man otte kroner per solgt lod, men vælger I i stedet at bestille uden returret af usolgte lodder, tjenes der ti kroner per solgt lod. En af fordelene ved lotteriet er, at der ikke er noget udlæg ved bestilling af skrabelodderne og man først afregner, når kampagneperioden ender i slutningen af juni. Ved bestilling medfølger salgsguide og udførlig brugsvejledning. 

Sammen om en god sag
Mange NGO’er og klubber har allerede egne lotterier, for det har nemlig vist sig at være en god model at støtte en god sag samtidig med, at man tjener penge til klubkassen. Derfor har DBU lanceret Fodboldens Lotteri, som i år løber afsted for tredje år i træk. Det sker for at sikre penge til de lokale ildsjæles egne klubklasser, mens det resterende beløb investeres i fodboldprojekter der blandt andet skal sikre, at alle uanset baggrund får glæde af fodbolden – og at flere får glæde af, at fodbolden har vist sig at være en af de sundeste idrætsgrene. I løbet af 2018 bliver der uddelt næsten 140.000 kroner fra de første runder af lotterierne via DBU’s udviklingspuljer. Langt de fleste penge fra de tidligere lotterier går dog direkte til klubberne og er i dag blevet formidlet til trøjer, bolde, mål og meget mere. Det kommer de også til i år.

Bestil skrabelodder lige her.


Log ind