MENU

Kvindelandsholdet tabte slaget om sidstepladsen

Det endte med en 4. plads i gruppespillet for det danske kvindelandsholdet ved dette års Algarve Cup efter et nederlag på 2-0 til Japan. Nu venter en placeringskamp onsdag.

Danmark var tvunget til at sikre sig point i den sidste kamp ved Algarve Cups gruppespil, hvis de skulle have forhåbninger om at spille med om medaljer i onsdagens placeringskamp. 

Det gik dog langt fra som forventet for de danske kivinder, der kom dårligt fra start allerede i kampens begyndelse. Japanernes pasninger lå snorlige, og de byggede spillet op over midtbanen uden om den danske defensiv. De japanske spillere kom til flere store chancer, og danskerne var heldige ikke at være bagud, da dommeren fløjtede til pause, 

Anden halvleg blev en bedre affære for det danske hold, og efter indskiftninger af Pernille Harder, Karen Holmgaard og Frederikke Thøgersen kom der mere fart over de danske kæder. Men japanerne kom først på scoringstavlen efter en kluntet clearing i det danske felt, som endte ved fødderne af en japansk spiller, der let kunne sparke bolden i nettet. Det danske hold knoklede på for at udligne, men i stedet var det Japan, der i de døende minutter af kampen fik tilkæmpet sig straffespark og kunne score til 2-0. 

Danmark ender med resultatet som nummer 4 i gruppen, og skal onsdag spille placeringskamp. Modstander og kamptidspunkt er endnu uvist. 

Log ind