MENU

Hæder til frivillige ildsjæle fra hele Fodbold-Danmark

Traditionen tro blev frivillige fra hele Fodbold-Danmark hædret og hyldet ved DBU's Repræsentantskabsmøde i Herning. Mød lørdagens prismodtagere her i det miljø de til dagligt bevæger sig i.

Til DBU’s repræsentantskabsmøde i Herning 3. marts 2018 modtog en række frivillige ildsjæle priser og legater. De blev hædret for deres forbilledlige arbejde med fodbold i deres lokale foreninger. Se hvem der modtog anerkendelse igennem Leo Dannins rejselegat, Erik Hansens Ungdomslederpris, Årets fodboldinitiativ samt for Årets klubleder

Leo Dannins rejselegat

Axel Petersen fra SGIF, Svenstrup-Godthåbs idrætsforening i Nordjylland, modtog prisen for sit arbejde som frivillig leder i klubben. Se hvorfor hans klubkammerater mener, at netop han gør en forskel for klubben:

Se videoen her

Også bornholmske Henrik Boie fra Rønne IK fik fuldt fortjent Leo Dannins legat. Han er et forbillede for andre frivillige i klubben:

Se videoen her


Erik Hansens ungdomslederpris

Daniels Broders fra sønderjyske Løjt IF er gået i sin fars fodspor og gør – ligesom sin far – en stor forskel med sit frivillige arbejde i klubben, som betyder alt for ham:

Se videoen her


Årets fodboldaktivitet
Sydmors IF kom på podiet og fik prisen som årets fodboldaktivitet initiativet ”Hop og leg” for de 3-5-årige børnehavebørn, som hver uge hentes i børnehaven og trænes af otte frivillige. Hør her, hvad det har gjort for medlemstilstrømningen i klubben:

Se videoen her


Årets fFodboldleder
Årets klubleder blev fynske Jesper Madsen fra VGIF. Han har igennem en årrække været med til at definere sjælen i klubben i Vissenbjerg og er afholdt af både store og små for sit vedholdende arbejde i klubben:

Se videoen her


Log ind