U21: To lynmål sikrede dansk sejr

Det danske U21-landshold var bagud 0-1 mod Usbekistan søndag eftermiddag i holdets sidste testkamp i Dubai - men to mål af Mikkel Duelund i samme minut sikrede en 2-1-sejr.

Se alle tre mål fra kampen mod Usbekistan herover. Video: DBU

Det danske U21-landshold spillede lørdag eftermiddag den anden testkamp på træningsturen i Dubai. Denne gang stod de unge drenge over for Usbekistans A-landshold, og det var med flere ændringer i forhold til den sidste kamp mod kinesiske Henan Jianye.

Der var blandt andet blevet plads til HB Køges Andreas Hansen, som vogtede målet kampen igennem - og specielt i første halvleg gjorde han det godt. Der formåede han nemlig at holde nullet - men der var nu heller ikke mange chancer fra hverken dansk eller usbekisk side i de første 45 minutter.

Faktisk skulle vi helt frem til det 69. minut, før nogen af mandskaberne fik hul på bylden. det var dog desværre Usbekistan, der bragte sig foran først - kort efter, at de havde skiftet hele holdet ud på en gang. Et usædvanligt træk, der dog altså gav pote.

Danmark havde flere fine chancer efterfølgende - især Robert Skov var tæt på en udligning direkte på frispark, men han måtte altså se bolden stryge snert forbi stolpen.

Efter 82 minutter lykkedes det dog i den grad de danske drenge at få bolden smidt i kassen. FC Midtjyllands Mikkel Duelund scorede nemlig to mål i samme minut.

Det første mål kom efter et indlæg fra Robert Skov, som Duelund fik sendt i kassen, og minuttet efter modtog han den på kanten af feltet og bankede bolden i mål til kampens resultat på 2-1.

Dermed blev det til to sejre ud af to mulige på holdets træningstur til Dubai og endnu et flot resultat af de danske U21-drenge. Niels Frederiksen og U21-landsholdet fortsætter EM-forberedelsen mod Spanien og England i marts måned.

Få reaktionerfra matchvinder Mikkel Duelund og landstræner Niels Frederiksen på www.facebook.com/u21landsholdet