MENU

Scouts og trænere får hjælp til talentidentifikation

DBU sparker dette forår en ny pilotuddannelse i gang målrettet scouts, trænere og talentansvarlige, der arbejder med at scoute og rekruttere spillere i ungdomsfodbold.
Hvordan identificerer vi et talent – og hvor meget vægter præstation versus potentiale?

Ny pilotuddannelse i DBU-regi sætter fokus på scouting og talentidentifikation i ungdomsfodbolden. Målgruppen er scouts, trænere og talentansvarlige, der til dagligt arbejder med at scoute og rekruttere spillere i ungdomsfodbolden.

”Vi har gennem længere tid ønsket at imødekomme et ønske om en decideret uddannelse af scouts og talent identifikation. Dette behov mener vi at kunne imødegå med dette initiativ”, udtaler DBU’s talentudviklingschef, Flemming Berg.

“Desuden er det vores forventning, at gennemførelse af dette kursus på sigt bliver et krav til de talentansvarlige i licensklubberne,” supplerer Flemming Berg.

I kraft af sin store erfaring som scout er det netop Flemming Berg, der er instruktør på den kommende pilotuddannelse, der starter i marts.

Kurset afholdes over fire hverdagsaftener og indholdet spænder vidt. Blandt emnerne på kurset er identifikation og scouting af talenter, evnen til at forholde sig til forskellen på præstation og potentiale, samt begrebet den relative alderseffekt.

Kurset afvikles over 4 hverdagsaftener á 4 timer og indeholder både teoretiske oplæg, praktiske øvelser og obligatoriske hjemmeopgaver.

OPDATERING: Pilotkurset bliver i denne omgang geografisk placeret i Københavnsområdet. Det planlægges dog at opstarte to kurser til efteråret, hvor det ene afvikles vest for Storebælt, mens det andet gennemføres på Sjælland.

Er du interesseret i at læse mere ? – se mere her

Der er netop nu åbnet for tilmelding med DEADLINE kl. 12 mandag den 6. februar 2017.

Spørgsmål til kursets indhold samt tilmelding stilles til tovholder Claus Mønsted på mail: cmon@dbu.dk eller telefon: 31338109.


Se også:

DBU søger instruktører til ny uddannelse

Log ind