Tjen penge til din klub og støt børn på flugt

Nu kan din klub eller dit hold tilmelde sig Red Barnets landsindsamling den 4. september. Pengene går til Red Barnets arbejdet med at hjælpe børn i katastroferamte områder. Og din klub eller hold får 15% af de midler i samler ind.



Mange millioner børn er drevet på flugt fra bl.a. Syrien. Børn oplever dagligt, at deres hjem forsvinder, at de bliver revet væk fra deres forældre, og at de mangler mad, vand og lægehjælp. Derfor er det helt afgørende, at hjælpen er hurtigt fremme. Børnene er altid blandt de mest sårbare, ligegyldigt om det er en orkan, et jordskælv eller en væbnet konflikt, der truer børnene og deres familier. 

Red Barnet og DBU tror på, at alle børn og unge har ret til et godt fritidsliv. Derfor har vi allerede etableret andre samarbejder, der hjælper de dårligst stillede børn i Danmark ind i foreningslivet. Derfor vil Red Barnet gerne give 15% af det der kommer ind tilbage, når fodboldklubber eller hold samler ind. Resten af pengene går til de aller dårligst stillede børn i verden. Dem der er på flugt og fanget af katastrofer. På den måde støtter du både børnene i din lokale klub og de dårligst stillede børn ude i verden.

11 mand I tre timer = 11.000 KR.
Det tager cirka tre timer at samle ind og giver cirka 1.000 kroner i hver indsamlingsbøtte. Hvis et fodboldhold går på gaden for at samle ind, får klubben 15 % af beløbet - cirka 1.650 kroner.  Det kan I bruge til stævner, til udstyr, eller hvad I mangler i jeres klub. 

Resten går til børn, der er fanget i katastrofer. Og de kan redde rigtig mange børn og deres familier. 
For 500 kr. kan vi give medicin til 50 børn
For 250 kr. kan vi give rent vand til 20 familier i en måned
For 250 kr. kan vi give mad til en familie på 6 i en måned

Klubber indsamlede 150.000 i 2015
I 2015 samlede Red Barnets indsamlere 11,8 millioner kr. ind til børn i katastrofer og børn på flugt. Ud af de 11,8 millioner kr., samlede 191 spillere og holdledere omkring 150.000 kr. sammen. Se mere HER.
Deltag i år og vær med til at give børn på flugt et bedre liv og samtidig får du mulighed for at tjene penge til din klub.

Hvordan tilmelder man sig?
Det er nemt. Du tilmelder din klub eller hold på redbarnet.dk/landsindsamling/dbu 
Her finder du også mere information om landsindsamlingen.



Log ind