Nye muligheder for C-refresh

Er du indehaver af en C-licens, får du nu flere muligheder for at opretholde licensen via DBU og lokalunionernes refreshment-kurser. Se mere her.



Trænere med C-licens skal gennemføre 15 timers refreshment over tre år for at opretholde deres licens. Foto: www.fodboldbilleder.dk

Der er godt nyt til trænere på jagt efter kurser, der tæller som opretholdelse af en UEFA C-licens.

Nye varer er nemlig fyldt på hylden med refreshment-kurser, og C-trænere har dermed mange flere muligheder for at fylde timer i regnskabet for licensopretholdelse. Blandt listens nye kurser, finder du for eksempel lokalunionernes børnetrænerkurser, som frem over også giver timer i regnskabet for opretholdelse.

For alle DBU’s trænerlicenser gælder det, at de løbende skal refreshes, og trænere med C-licens skal gennemføre kurser af en samlet længde på minimum 15 timer over tre år.

Her kan du se de kurser, der gælder som C-refresh i perioden 2016-2017, og hvor mange timer, de giver.

Et enkelt kursus føjet til B-opretholdelsen

Også for B-licensindehavere er der ændret en smule i listen over refreshment-muligheder. Et enkelt kursus er tilføjet, så Årets Børnetema nu også tæller i B-træneres regnskab.

Trænere med B-licens skal gennemføre minimum 20 timers efteruddannelse over tre år for at opretholde licensen.

I øvrigt gælder det, at trænere med flere licenser kun skal efteruddanne sig på den højeste. Trænere, der for eksempel både har en C- og en B-licens, skal altså kun efteruddanne sig på B-licensen – så bliver C-licensen automatisk også opdateret.

Her finder du en liste med de kurser, der gælder som B-refresh i perioden 2016-2017.

Se mere

Opretholdelse af trænerlicens 

Log ind