DBU´s Fodboldskole uge 28: Bold i en flagstang

Fodboldskolebolden ruller for fjerde uge i træk, og vi modtager masser af billeder og hyggelige historier fra jer fra hele landet. Her kan du finde et lille udpluk - fx en kæmpebold i en flagstang og en landsholdskeeper tilbage på fodboldskolen.

Uge 28 er DBU´s Fodboldskolens tredje afviklingsuge og bød 915 deltagere på en uges fodboldsjov fordelt på 14 skoler landet over. Ud af de mere end 900 deltagere var 148 af dem piger.

De næsten tusind deltagere ser ud til at have haft en fantastisk uge på DBU´s Fodboldskoler. I hvert fald hvis vi skal tro alle de billeder og historier, vi får ind af døren her i DBU. Her kan du se et udklip af billeder fra DBU`s Fodboldskoles Facebook-side:


Foto: Nancy Sabbah

Vidste du, at det bedste billede uploadet på vores Facebook-side vinder en træning i landsholdslejren? Og at du kan vinde Kasper Schmeichels målmandshandsker på vores Instagram-profil @dbufodboldskole? Vi har løbende masser af konkurrencer på vores sociale medier – så husk at følge med både på Facebook og Instagram. Her under kan du se ugevinderen af konkurrencen på Instagram - Mads - som har vundet en SELECT Kicker-bold. Det tog Mads´ mor flere dage at finde den helt rette vinkel til at få taget billedet med bolden i flagstangen, men det lykkedes heldigvis til sidst. 

Foto: Eva Tøttrup Rasmussen

Deltagerne på fodboldskolen i Vejby-Tisvilde på Sjælland fik sig en helt særlig overraskelse i den forgangne uge. Her fik de fint besøg af Oskar Snorre – U17-landsholdets målmand, der kiggede forbi sin barndomsklub for at sparke bold med og endda stå for træningen af de forventningsfulde deltagere. For det er altså ikke hver dag, at man får lov til at sparke på mål på en vaskeægte landsholdskeeper.

 

Foto: Niels Larsen, formand for Vejby-Tisvilde Fodbold

Her i DBU har vores kundeservice-afdeling altid særlig travlt under afviklingen af fodboldskolerne. Det er fordi, at vi så gerne vil hjælpe jer så hurtigt og godt som muligt med alle de spørgsmål, I måtte have i forbindelse med jeres børns deltagelse på DBU´s Fodboldskoler. Som en ekstra hjælp har vi derfor samlet de mest hyppige spørgsmål om alt fra tøjbytte til t-shirt-størrelser til dig - du finder det lige her

Log ind