DBU's Fodboldskole uge 27: En meget lang rejse

Årets anden uge på DBU´s Fodboldskoler er fløjtet af, og vi har i den anledning samlet de bedste historier fra ugen, hvor lidt over 3500 børn har deltaget på skoler over hele landet.

Uge 27 i sommerferien er en mindre én af slagsen når det kommer til DBU´s Fodboldskoler. 39 skoler landet over har lagt græs til 3571 deltageres fodboldoplevelser. Og selvom det danske sommervejr fortsat lader vente på sig, var der dømt totalt udsolgt i halvdelen af de deltagende klubber.

Her er et billede fra Maribos gruppe 2 på fodboldskolen – og endda i solskin!


foto: Martin Madum Andersen

Fordi DBU´s Fodboldskoler ligger så mange steder i landet, er det næsten altid muligt, at finde en skole i sit nærområde, der ikke kræver den store transporttid. Men sådan er det altså bare ikke, hvis man til daglig bor i Hongkong. Her kan du læse Oliver Loks historie om hvordan et stort ønske om at deltage på DBU´s Fodboldskole endte ud med en ni timers flyvetur fra Hongkong til Brenderup på Fyn for ham og familien. Og om hvordan man gør kufferten flyveklar, når man skal hjem efter fodboldskoleugen med en kæmpe-bold og masser af oplevelser i baggagen. 

Oliver_Lok_4_Lene_Lok Oliver_Lok_3_Lene_Lok
fotos: Lene Lok

Husk at du altid kan følge DBU´s Fodboldskole på Facebook, hvor du kan få svar på dine spørgsmål, se billeder eller læse flere historier fra landets 280 fodboldskoler.  

DBU´s Fodboldskoler ville slet ikke eksistere, hvis det ikke var for de mange trænere og trænerassistenter, der står i spidsen for træningssessioner, hygge og leg. Her kan du høre Mikkel Gellert, 27, fortælle hvilke forventninger han har til tjansen som fodboldskoletræner - lige før trækker i trænertøjet i Østerbro IF for aller-aller første gang. Og hvis du endnu ikke har fået sikret dig en billet til DBU´s Fodboldskole, kan du nå det endnu lige her.


Log ind