Tre debutanter med i Oldboys-sejr

Ulrich Vinzents, Hjalte Bo Nørregaard og Esben Hansen fik debut, da Oldboys-landsholdet vandt 3-0 på Bornholm.

Oldboyslandsholdet ved en af deres tidligere præstationer dette forår. Foto: Fodboldbilleder.dk

900 tilskuere havde fundet vej til det skønne stadion i Nexø, der i forbindelse med klubbens 100 års jubilæum havde inviteret Oldboys-landsholdet til Bornholm. Det var første gang nogensinde, at Oldboys-landsholdet spillede  på øen, så kampen havde lokket både glade indbyggere og øens mange sommerturister på stadion. Vejret var tilmed flot: strålende aftensol og godt 22 grader.

Selvom landsholdet stillede op med hele tre debutanter denne aften (Ulrich Vinzents, Hjalte Bo Nørregaard og Esben Hansen) formåede holdets rutinerede træner gennem mange år at få spil og spillere sat op til at give de lokale en flot fodboldopvisning. De lokale kæmpede en brav kamp om bolden, men især landsholdets midtbanefolk, godt anført og styret af rutinerede Stig Tøfting, spillede bolden rundt og gjorde det svært for hjemmebaneholdet.

Kampens tre mål blev alle scoret i første halvleg. Det første allerede i kampens start, hvor Stig Tøfting smækkede en høj bold ind i Nexøs straffesparksfelt. Bolden blev headet videre bagover af Christian Lundberg, hvorefter en Nexø-forsvarer var så uheldig at få den rettet af, så den snød målmanden og sejlede ind i egne netmasker.

2-0 målet blev sat ind af altid flittige og ihærdige Thomas Thorninger, på et godt langskud, tæt op af den ene opstander, i halvlegens 17. minut – og samme Thorninger gjorde det også til 3-0 for landsholdet på et fint hovedstød på en aflevering fra Hjalte Bo Nørregaard i halvlegens døende minutter.

Efter halvlegspausen fortsatte ”de gamle” med det fine opvisningsspil, men det lykkedes Nexø-spillerne at hindre yderligere scoringer.

Holdets anfører, Stig Tøfting, afsluttede aftenen fint af med at takke den jubilerende klub for invitationen og rose dagens debutanter, der alle havde medvirket til at give de mange fremmødte en fin fodboldoplevelse.

Kampfakta:

Tid og sted:
  Fredag den 3. juli 2015 kl. 18.00 på Nexø Stadion

Kamp:          Nexø (udvalgt hold) – DBUs Oldboyslandshold (2 x 35 minutter)

Anledning:   Nexø Boldklubs  100 års jubilæum

Tilskuere:     900

Resultat:       0-3 (0-3)(0-0)

Mål:        0-1 selvmål (5) – 0-2 Thomas Thorninger (17) – 0-3 Thomas Thorninger (32)