Se U21-landsholdet på DR3 i aften

Når U21-landsholdet i aften spiller den vigtige EM-kvalifikationskamp mod Rusland, vises opgøret på DR3. Med en sejr sikrer holdet førstepladsen i puljen og dermed også play off kampe om at komme til EM.


Uffe Bech, FCN, er med i U21-truppen, som i aften møder Rusland. Foto: fodboldbilleder.dk 



I aften klokken 18.00 skal det danske U21-landshold møde Rusland i den vigtige ’gruppefinale’. Med en sejr i aftenens kamp i Aalborg vil Danmark vindegruppen og dermed være sikret de to afgørende play off kampe om at komme til EM i Tjekkiet i 2015.

Danmark ligger lige nu på førstepladsen i puljen – et point foran Rusland, som blev besejret 2-0 på udebane i oktober – et scenarie, der gerne skullegentage sig i aften.

Som noget nyt sendes U21-landsholdets kampe på DR3. Det betyder derfor, at det i aften er Andreas Kraul, som kommenterer kampen, mens Peter Møller er istudiet – blandt andet sammen med den tidligere U21-landstræner Morten Wieghorst. Andreas Kraul tog i går en snak med landstræner Jess Thorup om forventningerne til kampen. Du kan se indslaget her.

Det er kun puljevinderne og de fire bedste toere på tværs af de i alt ti kval-puljer, som kvalificerer sig til play-off kampene, så hvis ikke Danmark fårtre point mod Rusland, er kampen om de fire bedste toer-pladser helt åben, når holdet i den sidste kamp møder Bulgarien på tirsdag.

Aftenens kamp fløjtes i gang kl. 18.00 og vises på DR3. Alternativt er der gratis adgang på Aalborg Stadion.

Log ind