Måned

Bendtner med fra start

Nicklas Bendtner spiller sin første landskamp i seks måneder, når han i aften er blandt Morten Olsens 11 startere, mens Krohn Dehli og Jakob Poulsen som de eneste er sikre på ikke at komme i kamp i dag. Landsholdet 'en del af noget større' - også på trøjerne.

Læs nyheden

Se U21-landsholdet på DR3 i aften

Når U21-landsholdet i aften spiller den vigtige EM-kvalifikationskamp mod Rusland, vises opgøret på DR3. Med en sejr sikrer holdet førstepladsen i puljen og dermed også play off kampe om at komme til EM.

Læs nyheden

U20-landsholdet sejrede under svære forhold

Det danske U20 landshold er i disse dage i Slovakiet. Tirsdag mødte holdet De Forenede Arabiske Emirater i en kamp, som dog desværre blev forstyrret af et langt fra optimalt kamparrangement. Danmark vandt kampen 1-0 på et mål af forsvarsspilleren Mads Nordam.

Læs nyheden

Bliver Bendtner kaldt Lord på landsholdet?

Jakob Poulsen har taget mikrofonen i hånden og interviewer landsholdskollegerne Nicolai Boilesen og Andreas Cornelius på vegne af landsholdets Instagram følgere. Se spørgsmål og svar her i videoen!

Læs nyheden

U16: 2-1 nederlag efter god dansk fight

Det nye U16 pigelandshold spillede her til aften den første af to venskabskampe mod Tyskland.

Læs nyheden

Penge til samspil mellem klubber og kommuner

DBU åbner ansøgningen for midler til projekter, hvor klubber og kommuner ønsker at indgå samarbejde til fordel for social indsats, børn og unge eller sundhedsområdet.

Læs nyheden

U17 tester EM-formen mod Irland

De danske U17-piger tager i slutningen af måneden til Irland, hvor to venskabskampe udgør sidste test før EM-kvalifikationen i oktober.

Læs nyheden

Log ind