U19: Remis i Ballerup

Det danske U19-landshold spillede lørdag uafgjort 2-2 mod Ukraine i Ballerup Idrætspark.

Der blev kæmpet og fightet for at sikre dansk sejr over Ukraine - her Rezan Corlu. Det lykkedes ikke og kampen endte 2-2. Foto: www.fodboldbilleder.dk.

I den anden af to U19-landskampe mod Ukraine stod en flot bane og fine omgivelser klar i Ballerup Idrætspark.

Det blev også en fin og flot start for det danske hold, der ligesom i den første kamp kom godt ud af starthullerne. Allerede efter få minutter havde holdet to gode chancer.
Det billede blev udbygget i de næste minutter, hvor holdet fik sat opbygningsspillet fint og havde rigtig gode overgange til afslutningsspil. Det resulterede også i flere fine afslutninger, som desværre ikke gav resultat.

Derefter kom Ukraine lidt ind i kampen, men det var stadig med dansk dominans resten af halvlegen.Den sluttede dog 0-0, og man havde som i de foregående kampe en fin fornemmelse af det danske spil.

Anden halvleg var dårligt startet, da Danmark kom foran 1-0 efter et flot opspil, som Oliver Pedersen omsatte til mål.Desværre slækkedes koncentrationen lidt og med tre minutters mellemrum scorede Ukraine to relativt lette mål.

Derefter stod der så Danmark på kampen, og holdet arbejdede hårdt for at få det udlignende mål. Efter et meget flot opspil fik Daniel Stuckler serveret bolden lige foran mål, og han svigtede ikke, men scorede usvigeligt sikkert til 2-2.

Danmark gik ufortrødent efter sejren og havde da også bolden i mål, men en off side kendelse ødelagde den danske glæde. Og dermed sluttede en fin dansk kamp med uafgjort 2-2.

Landstræner Bent Christensen Arensøe udtalte bagefter:

”Før de to kampe havde vi især fokus på Ukraines omstillinger og meget direkte spil. Første kamp løste vi denne udfordringer meget fint, men i kamp 2 blev vi fanget nogle gange, hvilket desværre resulterede i må. Ellers er jeg meget tilfreds med de 2 kampe hvor vi dominerede i mange af spillets facetter og viste meget fint offensivt fodbold. Vi skabte mange chancer og scorede 3 flotte mål,” lød det fra træneren, der fortsatte:

”Vi fik set alle spillere, og de viste sig alle meget positivt frem. Ingen tvivl om at spillerne skal arbejde med udnyttelse af vores chancer, så vi Ikke kommer i problemer, som vi på ingen måde har fortjent. Men Jeg er meget tilfreds med samlingen og de flotte baner, som vi har spillet og trænet på.”