32 nuværende og tidligere topspillere deltager i december på DBU’s T-træneruddannelse i december - en tredjedel er tidligere landsholdsspillere. En af dem er Martin Jørgensen.

Aldrig før har så mange danske fodboldtrænere en eller anden form for træneruddannelse på cv’et. En meget positiv udvikling for dansk fodbold, lyder det fra DBU.

Hård kamp for EM-billetten for U17 og U19

Det var en gang blandede bolsjer, da der onsdag formiddag blev trukket lod i Nyon frem mod forårets vigtige EM-kvalifikationskampe for henholdsvis U17 og U19-kvinderne.

Læs nyheden

2-0 sejr til Rumænien

Efter en meget lige og målløs 1. halvleg, slog Rumænien til to gange på få minutter kort inde i 2. halvleg. Claudiu Keserü scorede de to mål, der sikrede en 2-0 sejr til Rumænien.

Læs nyheden

Tre debutanter fra start

Som annonceret på mandagens pressemøde vil danske seere få en ny midtbane at se i dagens landskamp mod Rumænien, hvor Lucas Andersen, Nicolaj Thomsen og "AC" alle får landsholdsdebut.

Læs nyheden

Kampdag: Se Rumænien-Danmark på Kanal 5

Bliv opdateret på de seneste nyheder og videoer fra landsholdslejren her!

Læs nyheden

U19:Knebent nederlag mod Portugal

Et knebent nederlag til portugal betyder, at Danmark er videre til Eliterunden som to’er i puljen.

Læs nyheden

U21: 1-0 over Italiens EM-hold

U21-landsholdet vandt 1-0 i aftenens kamp mod EM-deltagerne fra Italien på mål af Nicolai Brock-Madsen i kampens sidste minutter.