U21: Målfest i Farum

Det danske U21-landshold vandt onsdag aften sikkert 8-0 over Estland i EM-kvalifikationen.

De to dobbelte målscorere Lasse Vigen Christensen og Pierre Emile Højbjerg. Foto: fodboldbilleder

U21-landsholdet fik endnu engang tre point på kontoen, da de i aftes vandt 8-0 over Estland, som allerede inden for det første kvarter fik to røde kort.

Kampen startede ellers stille, hvor begge hold så hinanden an. Første reelle chance tilfaldt Frederik Sørensen, som var tæt på at bringe Danmark foranallerede efter syv minutter på hjørnespark.

Danmark styrede spillet og efter 11 minutter bliver Yussuf Poulsen fældet i feltet. Dommeren takserer til straffe og rødt kort til Estlands AleksandrKulinits.

Pierre Emile Højberg tog straffesparket og scorede sikkert. Dermed var Danmark foran 1-0.

Bare tre minutter senere kommer Andreas Cornelius forbi den sidste ester i feltet, som dog når at sætte en tackling ind. Rødt kort til estiske JoelIndermitte og straffe til Danmark.

Igen sparker Pierre Emile Højbjerg, men denne gang redder målmanden, men får ikke fat i bolden og Pierre scorer på reposten.

Med Estland reduceret til ni mand, var der ikke meget at gøre. Kampen udviklede sig herfra til et dansk skydetelt. Først er det Pierre Emile, som rammerstolpen på et frispark og kort tid senere kommer Cornelius fri på venstrekanten og sparker den sikkert ind til 3-0.

2. halvleg startede som første sluttede - med fuld fart. Efter 52 minutter er der hjørnespark til Danmark. Jannik Vestergaard får fat på bolden, som ellers var på vej udover baglinjen, og sender den ind på stregen til Yussuf Poulsen, som gør det til 4-0.

Målorgiet fortsatte. Først var det Nicolaj Thomsen, som bliver spillet fri i feltet og scorer. Kort tid efter er det Lasse Vigen Christensen, som udbyggerføringen på et skud fra kanten af feltet, inden det igen er Thomsen, som bliver spillet fri af Jonas Knudsen og gør det til 7-0

Med seks minutter igen tager Jannik Vestergaard turen hele vejen fra forsvaret op på højrekanten, hvorfra han spiller den ind til Lassen Vigen, som gør dettil slutresultatet 8-0.

Danmark ligger derfor stadig på førstepladsen i EM-kvalifikationsgruppe 2 inden de to sidste og afgørende kampe mod Rusland og Bulgarien i juni.