MENU

U21 afbud på to offensive pladser

U21-landsholdet blev søndag aften ramt af afbud på to offensive pladser, da Nicolai Brock-Madsen og Rasmus Falk måtte udgå af truppen med henholdsvis en forstrækning i baglåret og lyskenproblemer. Nye i truppen bliver Jeppe Andersen, Esbjerg, og Andrew Hjulsager, BrøndbyJeppe Andersen scorede et fantastisk mål i weekenden mod OB og kunne efterfølgende fejre scoringen med udtagelse til U21-landsholdet, hvor det indtil videre er blevet til to landskampe. Foto: www.fodboldbilleder.dk
 
Onsdag aften spiller U21-landsholdet en afgørende EM-kvalifikationskamp mod Estland på Farum Park. Men desværre blev holdet søndag aften ramt på det offensive skyts, da holdets topscorer Nicolai Brock-Madsen og OB’s offensive midtbanespiller Rasmus Falk meldte afbud med henholdsvis en forstrækning i baglåret og problemer med lysken.

I stedet har U21-landsholdets træner, Jess Thorup, indkaldt Jeppe Andersen, Esbjerg og Andrew Hjulsager, Brøndby.

”Det er meget ærgerligt, at vi mister to stærke offensive kort til den vigtige EM-kvalkamp mod Estland. Men vi har heldigvis en stærk trup, og nu er det op til Jeppe og Andrew at bevise, at de gode takter, de viste på vinterturen til Tyrkiet, kan overføres til træning og kamp i de kommende dage,” siger Jess Thorup.  

Jeppe Andersen gjorde flot opmærksom på sig selv i weekenden, hvor han scorede et kanonmål mod OB, som samtidig var OB-spillerens første superligamål i år i de 13 kampe, han har indtil videre har spillet for ’de stribede.”

Andrew Hjulsager har fortsat sin officielle debut til gode på U21-landsholdet, men han har haft to uofficielle optrædener på U21-landsholdets vintertur til Tyrkiet, hvor han blev skiftet ind i kampene mod Singapores A-landshold og østrigske Admira Wacker.

U21-landsholdet fører i øjeblikket EM-kvalifikationspuljen med et point foran Rusland. Derfor er en sejr over Estland afgørende for at holde afstand til russerne. Danmark vandt det første opgør i Tallin med 1-0 på et mål af Bassel Jradi i anden halvleg.

Kampen spilles på Farum Park klokken 18.30.

Det er gratis adgang.

Kampen vises direkte på TV3 Sport 1

Den opdaterede trup

Log ind